Μαρία Καλάβρια: Έτσι είναι το κορμί της στα 52 της χρόνια με μαγιό και χωρίς φίλτρα!

Συντάκτης: Newsroom

28 Ιουλίου 2022 14:45

Μαρία Καλάβρια: Έτσι είναι το κορμί της στα 52 της χρόνια με μαγιό και χωρίς φίλτρα!

Η Μαρία Καλάβρια στα 52 της χρόνια είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στην ελληνική showbiz.

Η Μαρία Καλάβρια επίσης διαθέτει μια αψεγάδιαστη σιλουέτα.

Μιλώντας για την εξωτερικής της εμφάνιση και πώς καταφέρνει να διατηρείται σε τόσο καλή φόρμα, η Μαρία Καλάβρια είπε: «Δεν έχω κάνει ποτέ διατροφή, όταν θέλω να προσέξω απλά θα κόψω τις βλακείες και θα κάνω γυμναστική».

Μαρία Καλάβρια: Το δύσκολο διαζύγιο, τα παιδιά και οι σχέσεις με νεότερους άντρες

Η Μαρία Καλάβρια μετά την αγωγή που έκανε στον πρώην σύζυγό της, τον επιχειρηματία Σάμι Φάις, με την οποία ζητάει 15 εκατομμύρια ευρώ, αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά της και να μιλήσει για προσωπικές πτυχές της ζωής της.

«Ξεκουράζομαι, απολαμβάνω τον εαυτό μου και τα σπορ. Είμαι ανοιχτή για την τηλεόραση, κάτι ετοιμάζω. Τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει για πασαρέλα ήταν περίπου 1.000.000 δραχμές. Ένα μοντέλο στην τηλεόραση παλιά πληρωνόταν πολύ καλά, τα χρήματα ήταν σημαντικά. Δεν έχω κάνει ποτέ διατροφή, όταν θέλω να προσέξω απλά θα κόψω τις βλακείες και θα κάνω γυμναστική», είπε για την καθημερινότητά της και τα επαγγελματικά της σχέδια.

«Ήταν δύσκολο το διαζύγιο»

Για το γάμο της, που τελείωσε και μάλιστα όπως φαίνεται τελικά όχι με τον καλύτερο τρόπο, αφού με τον πρώην σύζυγό της θα βρεθούν στα δικαστήρια, η Μαρία Καλάβρια είπε:

«Αυτό που κράτησα δεν είναι ο γάμος μου, είναι τα παιδιά μου, 22 είναι η κόρη μου και 24 ο γιος μου. Δεν ήταν εύκολο το διαζύγιο γιατί ήμουν περίπου 20 χρόνια παντρεμένη. Το είχα αποφασίσει να τελειώσω αυτό το γάμο. Σίγουρα κρύβομαι, δε λέω τις σχέσεις μου στα παιδιά, στο γιο μου δεν άρεσε που μια σχέση μου είχε γίνει γνωστή».

Οι σχέσεις με νεαρότερους άντρες

Ήταν γνωστή η σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και με αφορμή αυτή ρωτήθηκε αν θα ξαναέκανε σχέση με μικρότερο άντρα. «Δε θα πω όχι, στο αν ξαναέκανα σχέση με νεαρότερο άνδρα. Με φλέρταρε ένας λέγοντάς μου: “Είμαι όμορφος, έχω 3 αυτοκίνητα, χρήματα και καλός εραστής”. Είχα εμμονικό θαυμαστή και είναι άσχημο, είχε κάνει τατουάζ το πρόσωπό μου χωρίς καν να με ρωτήσει», απάντησε το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας.