Μαρία Καρλάκη: Τι είπε ο δικηγόρος της για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Αυγούστου 2022 12:00

Πριν από λίγες ημέρες άγνωστοι έκαψαν το αυτοκίνητο της Μαρίας Καρλάκη, η οποία αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει προστασία από τις Αρχές.

Μετά την καταγγελία που έκανε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη σχετικά με το αυτοκίνητό της που έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης, ο δικηγόρος της, Θωμάς Ρουκούνης εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για την υπόθεση.

«Το αυτοκίνητό της έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης. Δεν φαίνεται ότι είναι τυχαίο να περιλουστεί ένα αυτοκίνητο με βενζίνη στη μέση μιας πιλωτής.

Η Πυροσβεστική άρχισε να ρωτά και να διερευνά τις προσωπικές της σχέσεις και συνέπεσε αυτό το διάστημα που είχε χωρίσει από κάποια προσωπική της σχέση.

Ανησύχησε κι έκανε αυτήν τη δήλωση. 

Διενεργείται ανάκριση από την Πυροσβεστική. Δεν έχει καταθέσει ακόμα επισήμως.

Όταν κληθεί να καταθέσει, θα πει τις ανησυχίες της και τις υπόνοιες που μπορεί να έχει», είπε αρχικά.

Και ο δικηγόρος πρόσθεσε: «Στο τέλος της σχέσης οι τόνοι ανεβαίνουν κι υπάρχουν εντάξεις. Δεν ξέρουμε αν οι εντάσεις αυτές είναι στο πλαίσιο του τέλους μιας σχέσης κι έχουν ένα περαιτέρω υπόβαθρο.

Αλλά σίγουρα προκαλούν ανησυχία.

Είναι περισσότερο η αίσθηση ότι κάποιος μπαίνει και παραβιάζει τον δικό σου χώρο κι έρχεται με τρόπο έμμεσα βίαιο προς εσένα.

Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι η αίσθηση του απροστάτευτου».

Το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η Καρλάκη περιέγραψε τον εφιάλτη που βίωσε, γράφοντας σε ανάρτησή της: «Σήμερα στις 3 τα ξημερώματα μετά ειδοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής να κατέβω κάτω είδα ότι κάποιοι περιέλουσαν το αυτοκίνητο μου με βενζίνη και το έκαψαν.

Επειδή δεν φιλοδοξώ να είμαι το θύμα μιας επομένης γυναικοκτονίας ενημέρωσα τις αρχές για τις εμμονές και την βιαιότητα συγκεκριμένου ατόμου από το οποίο οφείλουν να με προστατέψουν.

Δεν είναι δυνατόν το 2022 μια γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρόμου και πανικού επειδή αποφάσισε να χωρίσει».