Μαρία Κίτσου – Δανάη Μιχαλάκη: Οι «αδελφές» σε πόλεμο! Πώς τα έσπασαν οι δύο πρωταγωνίστριες

Δημοσιεύθηκε: 23 Νοεμβρίου 2021 17:30
Μαρία Κίτσου - Δανάη Μιχαλάκη: Οι «αδελφές» σε πόλεμο! Πώς τα έσπασαν οι δύο πρωταγωνίστριες

Δύο «αδελφές» σε ρήξη. Όχι, δεν πρόκειται για spoiler στις Άγριες Μέλισσες, αλλά για την πραγματικότητα.

Οι αδελφές Σταμίρη δεν είναι όπως παλιά και ο λόγος γίνεται για την Ελένη και τη Δρόσω, τη Μαρία Κίτσου δηλαδή και τη Δανάη Μιχαλάκη.

Ποια είναι η αιτία; Η νέα σειρά που ετοιμάζει το συγγραφικό δίδυμο των Μελισσών και οι ανατροπές που έγιναν για την πρωταγωνίστρια.

Η Μαρία Κίτσου είναι η αγαπημένη πρωταγωνίστρια των Άγριων Μελισσών και για πολλούς ήταν το μεγάλο φαβορί.

Για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο Ντέρτι, τη νέα σειρά που έχει στα σκαριά το δίδυμο Τσαμπάνη – Καλκόβαλης.

Σε αυτό συνετέλεσε, εκτός από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της, και οι πολύ καλές σχέσεις της με το συγγραφικό δίδυμο.

Αλλά και με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, θα αναλάβει και το νέο σίριαλ που έχει κλείσει ο ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν.

Πάντως, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ανατροπή. Λέγεται ότι οι σχέσεις της «Λενιώς» με το συγγραφικό δίδυμο δεν είναι όπως παλιά και η παρουσία της στο νέο σίριαλ μόνο δεδομένη δεν είναι.

 

Υπήρχαν κάποιες διαφορές σχετικά με το σενάριο των Μελισσών και πλέον το κλίμα είναι τεταμένο.Και μέσα σε όλα αυτά οι πρόσφατες πληροφορίες θέλουν την Κίτσου εκτός της νέας σειράς.

Μάλιστα, η παραγωγή έχει βρει ήδη την αντικαταστάτριά της στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η οποία δεν είναι άλλη από τη «Δρόσω».

Advertisement

Η Δανάη Μιχαλάκη κερδίζει τις εντυπώσεις με την παρουσία της στις Μέλισσες και όλα δείχνουν ότι εκείνη θα είναι το Νο1 στο Ντέρτι.

Θεωρείται η ιδανική για την υπόθεση της σειράς η οποία θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’80 και αντικείμενό της θα είναι το λαϊκό τραγούδι.

Κι αυτό γιατί εκτός από το υποκριτικό ταλέντο της διαθέτει και εξαιρετική φωνή. Κάτι που είδαμε και στις Άγριες Μέλισσες.

Ενώ συνηθίζει να τραγουδάει και σε συναυλίες μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου που είναι εξαιρετικός ηθοποιός και μουσικός.

 

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη τίποτα (εκτός από το ότι η σειρά θα μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 που πρόλαβε τον ανταγωνισμό κι έκλεισε τη συμφωνία με συνοπτικές διαδικασίες) αλλά η Δανάη Μιχαλάκη θα είναι η πρωταγωνίστρια.

Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε καθόλου στην Κίτσου που πίστευε ότι εκείνη θα ήταν ξανά το Νο1 και όχι η «αδελφή» της που ήξερε ότι θα είχε μεγάλο ρόλο όχι τον… δικό της.

Η κατάσταση είχε αντίκτυπο και στις Άγριες Μέλισσες. Είναι κάτι παραπάνω από ορατή η ψυχρότητα που υπάρχει.

Μάλιστα, και τα κοινά πλάνα τους έχουν αραιώσει στα τελευταία επεισόδια. Δείγμα της ψυχρότητας που υπάρχει.

Να σημειώσουμε ότι στο Ντέρτι θα δούμε πολλούς ηθοποιούς που βρίσκονται ή πέρασαν από τις Άγριες Μέλισσες.

Ήδη ακούστηκε ότι ο Γιώργος Γάλλος, ο Μιλιτιάδης Σεβαστός έχει μιλήσει (αν δεν έχει συμφωνήσει) για να παίξει στη σειρά.

Και αν μπορεί να δούμε πολλούς από τις Μέλισσες, όλα δείχνουν ότι θα λείπει η βασική πρωταγωνίστριά τους.

 

Advertisement