Μαρία Κίτσου: Απάντησε στην κόντρα με την Ελεονώρα Μελέτη – «Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου»

Συντάκτης: Newsroom

26 Ιουνίου 2022 15:05

Μαρία Κίτσου για Ελεονώρα Μελέτη: «Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου»

Η Μαρία Κίτσου ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία από το Κατράκειο θεάτρο Νίκαιας με την παράσταση «Ηλέκτρα του Ευριπίδη» όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Η Μαρία Κίτσου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, οι οποίοι τη ρώτησαν για τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στο «Mega Καλημέρα», με αφορμή τη συνέντευξη της στο «Πάμε Δανάη» που έκανε λόγο για δημοσιογράφους «όρνια».

«Τι να πω τώρα εγώ γι’ αυτό. Είμαστε σε έναν πάρα πολύ ωραίο χώρο, γιατί να μιλήσουμε γι’ αυτά. Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Αυτό» απάντησε η Μαρία Κίτσου.

Κόλαφος η Μελέτη: Επίθεση στη Μαρία Κίτσου – «Είμαι πραγματικά θυμωμένη, ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του»

Η Ελεονώρα Μελέτη εξαπέλυσε επίθεση κατά της ηθοποιού Μαρία Κίτσιου για τα όσα δήλωσε για τις εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση.

Η πρωταγωνίστρια των Αγριων Μελισσών είχε αναφερθεί στα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση επικρίνοντας παρουσιαστές και δημοσιογράφους

«Είναι άγριο να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να προσπαθούν σαν όρνια να βγάλουν το παραμικρό»

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλώντας στην εκπομπή Δανάη Μπάρκα εξαπέλυσε επίθεση κατά της ηθοποιού.

«Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως και εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, όπου όμως να της πω να μην το παίρνει και τόσο προσωπικά γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σήριαλ που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Ήταν ηθοποιός και πριν απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση. Δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης».