Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: «Νιώθω ευλογημένη που ήμουν εκεί στην τελευταία στιγμή του πατέρα μου»

Συντάκτης: Newsroom

4 Σεπτεμβρίου 2022 14:04

Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα Μαρία Κλάρα μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega χαμόγελα και πάλι για την απώλεια του πατέρα της.

Για πρώτη φορά η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την απώλεια του πατέρα της όλα όσα την πονάνε λόγω της απουσίας του αλλά και τα τραγούδια που την έχουν σημαδέψει

«Δεν συνηθίζεται η απουσία του πατέρα μου, ξεκάθαρα όχι. Νιώθω τυχερή και ευλογημένη που ήμουν εκεί στην τελευταία στιγμή του πατέρα μου. Ο πατέρας μου επέμενε να είμαι εκεί, την ημέρα που τελικά έφυγε, ήμασταν οι δυο μας.

Δεν πρόλαβα να πω στο πατέρα μου όλα όσα ήθελα, αλλά του τα λέω τώρα. Εάν κατέβαινε ο πατέρας μου στην γη θα του έλεγα ότι ήταν ο πρώτος και μεγαλύτερος έρωτάς μου. Ήταν πολύ καλός μπαμπάς, τσακωνόμασταν πολύ γιατί είμαστε και οι δύο εκρηκτικοί.

Είναι δυσβάσταχτο να ακούω τη φωνή του πατέρα μου στα τραγούδια. Μετά την απώλεια του πατέρα μου βρήκα συμπαράσταση από όσους δικούς του είναι ακομπλεξάριστοι, όμως έχουμε δεχθεί και μαχαιριές. Μου κόβονται τα πόδια στις συναυλίες που γίνονται στη μνήμη του».