Μαρία Κωνσταντάκη: «Δε μου αρέσει γενικά η διαδικασία της φυσικής φθοράς του σώματος γιατί μου υπενθυμίζει τον θάνατο»

23 Ιανουαρίου 2022 20:15

Μαρία Κωνσταντάκη: «Δε μου αρέσει γενικά η διαδικασία της φυσικής φθοράς του σώματος γιατί μου υπενθυμίζει τον θάνατο»

Η Μαρία Κωνσταντάκη κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο, για τα επαγγελματικά της σχέδια και για το αν θα την δούμε σε κάποιο τηλεοπτικό project.

Μαρία Κωνσταντάκη: «Δε μου αρέσει γενικά η διαδικασία της φυσικής φθοράς του σώματος γιατί μου υπενθυμίζει τον θάνατο».

«Δε μου αρέσει καθόλου το ότι μεγαλώνουμε γιατί ξέρω ότι θα πεθάνουμε. Δε μου αρέσει από αυτή την άποψη. Διάβασα βέβαια πρόσφατα κάτι που είπε η Μέριλ Στρίπ. Είπε ότι, “δεν έχω κανένα πρόβλημα που γερνάω γιατί άλλοι άνθρωποι δεν έχουν αυτό το προνόμιο” και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαι ματαιόδοξη. Δε μου αρέσει γενικά η διαδικασία της φυσικής φθοράς του σώματος γιατί μου υπενθυμίζει τον θάνατο. Δε θα με πείραζε να έχω την εμφάνιση μιας γυναίκας 100 χρονών αν ήξερα ότι θα ζήσω άλλα 100 χρόνια». Εξήγησε για τη σχέση που έχει με τον χρόνο που περνά.

«Η σχέση μου με την οικογένειά μου είναι καλή γιατί έχουν μπει όρια. Υπήρξε μια μίνι αποκλήρωση από τον πατέρα μου όταν ήμουν μικρή και του ανακοίνωσα ότι θα αγοράσω μηχανάκι, θα πάω σε δραματική σχολή και θα δουλέψω σε μπαρ βράδυ. Εκεί ο πατέρας μου έπαθε ένα κοκομπλόκο. Η μάνα μου με ρωτούσε πότε θα μας κάνεις ένα παιδάκι, το ξεπέρασε. Της είπα ότι εγώ δεν έχω κάτι τέτοιο στο πλάνο μου. Εσύ έκανες παιδιά. Αυτή είναι η δική μου ζωή. Δεν μπορώ να κάνω εγώ παιδιά για να τα κρατάς εσύ». Είπε για τη σχέση με τους γονείς της.

Για τα show φιλανθρωπικού χαρακτήρα είπε

«Φιλανθρωπικό είναι όταν κάνουμε κάτι και δεν πληρωνόμαστε. Συγκεντρώνονται χρήματα ναι, αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι όταν λέμε ότι κάνουμε κάτι για φιλανθρωπικό. Είναι πολύ ωραία σόου όπου μαζεύονται χρήματα αλλά ο κόσμος που πάει εκεί δεν πάει για να στηρίξει. Άμα είναι να στηρίξεις κάποιον φορέα, δώσε ένα ποσό και να μη το ξέρει και κανένας».

Θα έκανε παρουσίαση στην τηλεόραση

«Άμα μου γίνει μια καλή πρόταση που να αισθάνομαι ότι μπορώ να το υποστηρίξω και να είμαι κι εγώ καλή. Δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω εκπομπές με σχολιασμό. Θα μου άρεσε ένα παιχνίδι. Αυτό που κάνετε εσείς είναι πολύ ωραίο».