Μαρία Κορινθίου: Δημοσίευσε φωτογραφία από την εφηβεία της

Συντάκτης: Newsroom

1 Φεβρουαρίου 2023 14:15

Μαρία Κορινθίου: Δημοσίευσε φωτογραφία από την εφηβεία της

Η Μαρία Κορινθίου είναι αρκετά ενεργή στα προσωπικά της προφίλ και συνεχώς ανεβάζει περιεχόμενο τόσο από την επαγγελματική της ζωή, όσο και από την καθημερινή της ζωή με την οικογένειά της, τον άνδρα της, Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη της, Ισμήνη.

Η ηθοποιός είναι μια από τις πιο αγαπημένες και η αλήθεια είναι ότι την έχουμε λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει σε θέατρο, κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Ξεκίνησε την υποκριτική σε ηλικία 17 ετών και σήμερα δημοσίευσε μια φωτογραφία από την εφηβική της ηλικία, σε ασπρόμαυρο φόντο.

Κορινθίου – Αϊβάζης: Η εξομολόγηση για την κόρη τους, τη σχέση τους και η απάντηση για δεύτερο παιδί

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσαν στο περιοδικό «Hello» η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Το ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας μίλησαν για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αναφέρθηκαν στην κόρη τους, Ισμήνη, και στο ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού.

Όσα είπε η Μαρία Κορινθίου

Βοήθησε το γεγονός πως με τον Γιάννη Αϊβάζη προέρχεστε από τον ίδιο χώρο; Υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός μεταξύ σας;

Προστατεύουμε, στηρίζουμε, συμβουλεύουμε και είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλο, ειδικά στο επαγγελματικό κομμάτι. Είμαστε μια γροθιά, σαν ομάδα. Η αίσθηση της επιβίωσής μας έκανε να ενωθούμε, να μην έχουμε ανασφάλειες και να λειτουργούμε υποστηρικτικά.

Εσύ, ως γυναίκα, ένιωσες ποτέ ότι μένεις πιο πίσω, ειδικά στην περίοδο της εγκυμοσύνης;

Η αλήθεια είναι ότι την περίοδο της εγκυμοσύνης, κυρίως όμως από τη στιγμή που πήρα την απόφαση να φέρω στο κόσμο ένα παιδί, ήξερα ότι θα κάνω λίγο πίσω για ένα διάστημα. Ωστόσο, και ο Γιάννης έκανε το ίδιο, ήταν και ο δικός του ρόλος στην οικογένεια απαιτητικός, όπως όλων των γονιών που ζουν για πρώτη φορά την πατρότητα και τη μητρότητα. Ήταν όμως ξεκάθαροι οι ρόλοι, κι έτσι κάναμε και οι δυο υποχωρήσεις, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Αυτό που μας έδενε ήταν ότι ήμασταν και οι δυο πολύ συνειδητοποιημένοι στο ότι θέλαμε να αποκτήσουμε οικογένεια.

Υπήρχε η σκέψη για δεύτερο παιδί;

Ήρθε το Ισμηνάκι μας, κι αυτό ήταν σημαντικό για εμάς!

Πως μεγαλώνετε την Ισμήνη; Έχετε διαχωρίσει τους ρόλους σας;

Κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Η διαπαιδαγώγηση αλλάζει καθώς μεγαλώνει ένα παιδί, όπως αλλάζουμε κι εμείς μέσα από τα παιδιά μας. Σε αυτή τη φάση η Ισμήνη είναι στην εφηβεία. Είναι τελείως διαφορετικό να βιώνεις την εφηβεία ως γονιός απ’ότι ως παιδί. Απαιτεί προσοχή. Η απότομη αλλαγή της Ισμήνης από μικρό κορίτσι σε νεαρή γυναίκα, με έχει κολλήσει στον τοίχο, προσπαθώ να το διαχειριστώ.

Ταυτόχρονα φροντίζω να είμαι δίπλα της ως φίλη χωρίς να ξεχνώ ότι πρωτίστως είμαι η μαμά της, αυτός είναι ο ρόλος μου. Ψάχνω σε βάθος και με προσοχή τα πρέπει, τις ισορροπίες, τις ελευθερίες και τα όρια που πρέπει να μπουν αλλά δεν είναι εύκολο. Οι νέες γενιές αναπτύσσονται με άλλο τρόπο – πιο γρήγορο θα έλεγα – από τις προηγούμενες καθώς τα σύγχρονα ερεθίσματα είναι διαφορετικά και πολύ περισσότερα.

Η σχέση με τον Γιάννη έχει παραμείνει η ίδια ή έχει εξελιχθεί;

Είναι μια σχέση που, με την πάροδο τον χρόνων, περνά σε άλλο επίπεδο ώριμα και όμορφα. Έχουμε ωριμάσει, έχουμε πονέσει και γελάσει, έχουμε χτίσει κάποια πράγματα μαζί, έχουμε ζήσει έντονες καταστάσεις και έχουμε δημιουργήσει μια οικογένεια.

Όσα είπε ο Γιάννης Αϊβάζης

Με τη Μαρία είσαι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια και, παράλληλα, δυο άνθρωποι που για πολλά χρόνια βρίσκονται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό είναι ευκολία στη σχέσεις ή δημιουργεί περιττά θέματα;

Ύστερα από δεκαπέντε χρόνια που είμαστε μαζί, δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα διότι ξέρουμε ο ένας τον άλλο. Προβλήματα θα μπορούσε να δημιουργήσει στην αρχή, αλλά εμείς φροντίσαμε να τα λύσουμε.

Ρωτώ, γιατί με τη Μαρία εκτός από προσωπική, έχετε και επαγγελματική σχέση. Είστε και οι δυο ηθοποιοί και αναρωτιέμαι αν υπήρξε ποτέ το στοιχείο του ανταγωνισμού ανάμεσά σας.

Ποτέ, αντίθετα χαιρόμαστε ο ένας με την επιτυχία του άλλου.

Έχετε και μια υπέροχη κόρη, την Ισμήνη, η οποία βρίσκεται στην εφηβεία, μοιάζει σαν να είναι φίλη σας. Είσαι ο μπαμπάς που ελέγχει τα πάντα ή έχεις αφήσει αυτή την ευθύνη στη Μαρία;

Παράλληλα λειτουργούμε σε αυτό το κομμάτι. Σε ζητήματα όπου πρέπει να είμαι παρών εγώ, είμαι εκεί. Σε άλλα, πιο γυναικεία, είναι η Μαρία. Οι τρεις μας έχουμε χτίσει μια πολύ ωραία σχέση. Δεν είναι ηλικιακό το θέμα για το οποίο η Ισμήνη μοιάζει με φίλη μας. Έτσι έχει μεγαλώσει. Μας αποκαλεί “παιδιά” και “μαμά” και “μπαμπά” όταν πρέπει. Είμαστε μια παρέα. Από την άλλη, έχω την τύχη να είναι πολύ κοντά της η Μαρία, μιλούν πολύ οι δυο τους.

Είσαι αυστηρός μπαμπάς:

Όχι, είμαι δίκαιος μπαμπάς.

Δε θελήσατε να κάνετε δεύτερο παιδί;

Τώρα είναι πια αργά. Θεωρώ όμως ότι δεν άξιζε στη Μαρία να ξαναπεράσει αυτά που πέρασε στην πρώτη εγκυμοσύνη. Δεν υπάρχει κάτι ωραιότερο από τα παιδιά. Αλλά είμαστε υπερπλήρεις με την Ισμήνη.

Υπήρξε στιγμή που να έκανες πίσω σε δουλειά ή να έβαλες Pause σε μια κατάσταση για το χατίρι της οικογένειάς σου;

Όλοι έχουμε κάνει πίσω σε κάποια πράγματα. Με τη Μαρία είμαστε από τους γονείς που δε θέλουν να μεγαλώνουν το παιδί τους με καβγάδες. Σίγουρα ένας από τους δυο πρέπει να κάνει πίσω. Κι έχει υπάρξει αυτή η στιγμή, όταν εγώ ταξίδευα στο εξωτερικό, ή αντίστοιχα, όταν η Μαρία είχε να κάνει παράλληλα θέατρο και τηλεόραση. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι ωραιότερα από το να κάνεις πίσω για χάρη της οικογένειάς σου.

Πάντως, κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα, μεταξύ αυτών, ότι σας έχει προταθεί με τη Μαρία να κάνετε μαζί πρωινό.

Αν η πρόταση αφορά κάτι που αντιπροσωπεύει και τους δυο μας και μπορούμε να το κάνουμε, πολύ ευχαρίστως.