Μαρία Κορινθίου: «Έκρυβα πολύ θυμό, δεν θέλω κουτσομπολιά και κακοπροαίρετα σχόλια»

Συντάκτης: Newsroom

1 Ιουνίου 2022 11:25

Μαρία Κορινθίου: «Ανέβηκα πάνω στη ζυγαριά και συγκλονίστηκα»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε για τους τοξικούς ανθρώπους στη ζωή της αλλά και για την απώλεια των κιλών.

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση η Μαρία Κορινθίου μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη δουλειά της αλλά και για τους τοξικούς ανθρώπους που συνάντησε στην καριέρα της.

«Φυσικά αδυνάτισα, άλλα δεν έχω κάνει κάτι στο πρόσωπο. Έχω γιατρέψει την ψυχούλα μου. Μπήκα σε διατροφή, γιατί ταυτόχρονα μπήκα σε διαλογισμό και ήθελα να αποβάλω, ό,τι τοξικό υπήρχε γύρω μου. Αποφάσισα να χάσω κιλά γιατί δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου, αισθανόμουν ένα βάρος, ένα περιττό.

Έκρυβα πολύ θυμό, από διάφορες καταστάσεις και κάποιους ανθρώπους που είχα γύρω μου. Θέλω ηρεμία στην ζωή μου, δεν θέλω κουτσομπολιά και κακοπροαίρετα σχόλια.

Στα 20 μου έκλαψα πάρα πολύ, έχω γονατίσει και έχω σηκωθεί, στα 30 με έπιανε το παράπονο. Στη δεδομένη στιγμή, είμαι στη φάση του «ας λένε ό,τι θέλουν». Είτε είναι λεκτική επίθεση, είτε είναι λόγια, δεν θέλω να μου τα μεταφέρουν. Όσο πιο πολύ φως μοιράζεσαι, τόσο σου έρχεται διπλάσιο πίσω.

Δόξα τω Θεώ τα έχω όλα, το παιδί μου, την οικογένεια μου, την υγεία μου. Οι δικοί μου είχαν μία σοβαρή επέμβαση, έλεγα πάντα «όλα θα πάνε καλά»