Μαρία Κορινθίου: Η πρώτη αντίδραση μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία με το «Πρωινό»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Οκτωβρίου 2022 11:00

Η Μαρία Κορινθίου σχολίασε τα όσα έχουν ακουστεί σχετικά με το ενδεχόμενο να αποτελέσει το νέο μέλος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησε την ηθοποιό, Μαρία Κορινθίου η οποία με τον δικό της έμμεσο τρόπο επιβεβαίωσε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και τον «Πρωινό».

«Στη ζωή μου και τα επαγγελματικά μου είναι όλα καλά. Ό,τι είναι να ακούσετε θα το ακούσετε. Ό,τι είναι να έρθει καλώς να έρθει…

Ό,τι αποφασίζω να κάνω στη ζωή μου το κάνω επειδή πραγματικά το θέλω, δεν έχω καμία ψυχική ανάγκη να είμαι στην τηλεόραση και να κάνω συγκεκριμένα πράγματα», είπε αρχικά η Κορινθίου.

Και πρόσθεσε: «Πάντα ό,τι κάνω το κάνω επειδή η καρδούλα μου λέει ναι και επειδή το ένστικτό μου λέει ότι όλα θα είναι καλά. Από εκεί και πέρα οτιδήποτε και να είναι αυτό.

Πάνω από όλα, το νούμερο ένα για μένα είναι να μιλάει η ψυχούλα μου, να με ευχαριστεί και το κλίμα που μπορεί να βρίσκομαι. Ο Γιώργος Λιάγκας έτσι κι αλλιώς είναι φίλος μου».

Υπενθυμίζεται πως στην εκπομπή της Παρασκευής, ο Λιάγκας είχε αναφέρει: «Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι.

Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο ‘Πρωινό’, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος.

Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού…».