Μαρία Κορινθίου: Και επίσημα στο «Πρωινό» – Τα πρώτα της λόγια

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

10 Οκτωβρίου 2022 10:46

Η Μαρία Κορινθίου εντάχθηκε και επίσημα στην ομάδα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν τις προηγούμενες ημέρες και την ήθελαν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου εμφανίστηκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής και Γιώργος Λιάγκας την υποδέχτηκε με τα καλύτερα λόγια.

«Πώς τα φέρνει η ζωή, έχεις περάσει αυτή την πόρτα ως καλεσμένη και τώρα θα είσαι μέλος της ομάδας.

Το είπαμε την Παρασκευή, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι μια γυναίκα που την αγαπάτε πάρα πολύ.

Θα προστεθεί από σήμερα στην ομάδα του ‘Πρωινού’. Εδώ η Μαρία Κορινθίου», είπε.

Η Κορινθίου εμφανίστηκε με μία φούξια ολόσωμη φόρμα και εξέφρασε τη χαρά της επισημαίνοντας: «Αισθάνομαι υπέροχα. Να πω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Είσαι και Δίδυμος κι έχω μια αγάπη στους Διδύμους».

Ο Λιάγκας πήρε και πάλι τον λόγο και σημείωσε: «Το μεγάλο κομμάτι της εκπομπής παραμένει δημοσιογραφικό αλλά ένα τμήμα της εκπομπής μένει γυναικείο. Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν, θα αφήσει τη στάμπα της η Μαρία Κορινθίου.

Μαγειρικές, ζώδια, τα γυναικεία θέματα θα τα παίρνεις πάνω σου», της είπε ο Λιάγκας και τη σύστησε στους υπόλοιπους συνεργάτες.

Υπενθυμίζεται πως στην εκπομπή της Παρασκευής, ο Λιάγκας είχε προαναγγείλει την έλευση της Κορινθίου στην εκπομπή του ΑΝΤ1, καθώς είχε δηλώσει: «Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι.

Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο ‘Πρωινό’, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος.

Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού…».