Μαρία Κορινθίου: Θα είναι η νέα παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα;

Συντάκτης: Newsroom

8 Οκτωβρίου 2022 00:04

Μαρία Κορινθίου για metoo: «Καιρός ήταν κάποια πράγματα να βγουν στην επιφάνεια»

Η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από το Πρωινό και από την επόμε η μέρα κιόλας αρκετά ονόματα ακουγονταν ότι θα έκαναν «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά ακόμη κανένα δεν έχει εμφανιστεί.

Μέχρι τώρα, γιατί όπως φαίνεται το Πρωινό βρήκε την μελαχρινή παρουσιαστρια του η οποία είναι προ των πυλών για να ενταχθεί στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 και δεν εινια άλλη από τη  Μαρία Κορινθίου.

«Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος.

Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή της Παρασκευής, δίχως να αποκαλύψει το όνομα.

Είχε προηγηθεί δημοσίευμα της Έλενας Πολυκάρπου στο Znews, το οποίο μιλούσε για αντικατάσταση της Δούκισσας Νομικού από την Μαρία Κορινθίου.

Οι πληροφορίες του Zappit  λένε πως αν και δεν έχει πέσει ακόμα υπογραφή, η Μαρία Κορινθίου είναι στον… δρόμο για να μπει στο πλατό από την ερχόμενη Δευτέρα. Βέβαια, είχε προηγηθεί η επίσκεψή της στο Πρωινό την περασμένη Τρίτη, ως καλεσμένη. Η συνάντησή της με τον Γιώργο Λιάγκα είχε γίνει σε πολύ φιλικό κλίμα και οι δύο πλευρές τόνισαν πόσο καλή σχέση έχουν.