Μαρία Κορινθίου: Τι αποκάλυψε για το μέλλον της στην τηλεόραση και τις προτάσεις που δέχεται

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Μαρτίου 2023 11:03

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και τις προτάσεις που έχει δεχθεί.

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς, μίλησε η Μαρία Κορινθίου, ενώ παράλληλα σχολίασε τα όσα ακούγονται για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και απάντησε σχετικά με το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί του.

Για το αν η ίδια θα βρίσκεται και του χρόνου στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Κορινθίου άφησε τα πάντα ανοιχτά. «Φιλτράρω και παίρνω πέντε πράγματα. Πέντε συζητήσεις που μπορεί να κάνω, πέντε προτάσεις που μπορεί να γίνονται τις βάζω στο τραπέζι, τις μελετάω και από εκεί και πέρα προχωράω», είπε αρχικά η Κορινθίου.

Και πρόσθεσε: «Ανά διαστήματα μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις, μέχρι και πρόσφατα. Συγκεκριμένα, το περασμένο καλοκαίρι συζητούσα με άλλο κανάλι για κάτι πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Το σίγουρο είναι ότι αυτό που θα κάνω θα συνδυάζεται με την τέχνη μου. Μυθοπλασία, η τηλεόραση δεν είναι μόνο η παρουσίαση. Όλα τα σκέφτομαι, όλα τα βάζω στο τραπέζι».

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με τον Αρναούτογλου σε περίπτωση που εκείνος μεταφερόταν στην πρωινή ζώνη και ο Γιώργος Λιάγκας στην απογευματινή, η Κορινθίου απάντησε: «Εξαρτάται. Δεν μπορώ να απαντήσω.

Τι να πω για τον Γρηγόρη; Ότι το κάνει χρόνια και έχει χιλιοκάνει πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή; Είναι μάστερ σε όλο αυτό. Εξαρτάται. Πριν πολλά χρόνια, τρεις φορές είχαμε συζητήσει με τον Γρηγόρη κάποια πράγματα».