Μαρία Κορινθίου: Τι είπε για το «Πρωινό» και τη Δούκισσα Νομικού

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Οκτωβρίου 2022 10:01

Δύο ημέρες χρειάστηκε η Μαρία Κορινθίου προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση που της έγινε να ενταχθεί στην ομάδα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού.

Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε στο «Πρωινό» μέσα από δηλώσεις της και είπε μεταξύ άλλων: «Την απόφαση να είμαι στο ‘Πρωινό’ του ΑΝΤ1 την πήρα μέσα σε δύο μέρες. Ήταν όλα πολύ γρήγορα αλλά λειτούργησα ενστικτωδώς.

Η δική μου προτεραιότητα είναι η ενέργεια και το να αισθάνομαι ότι θα περάσω καλά και ότι με θαυμάζουν και με αγαπάνε».

Στη συνέχεια, μίλησε ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης. «Φέτος είναι η χρονιά της Μαρίας μου όπως είναι κάθε χρόνο, όλα αυτά τα χρόνια.

Η συμβουλή που της έδωσα ήταν να είναι ο εαυτός της. Ο κόσμος την αγαπάει τη Μαρία για αυτόν τον λόγο, γιατί είναι ο εαυτός της, ένα καλό και ταλαντούχο παιδί», δήλωσε.

Όσο για τη Δούκισσα Νομικού και το αν έχουν επικοινωνήσει μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή, η Κορινθίου είπε: «Όχι, δεν έχω μιλήσει με το κορίτσι. Θα έπρεπε, βέβαια».

Κληθείσα να σχολιάσει στις αιχμές που άφησε ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το πόσο θα μείνει και η ίδια στην εκπομπή του ΑΝΤ1, αστειεύτηκε και σημείωσε χαμογελώντας: «Νικόλας είναι αυτός!».

Υπενθυμίζεται πως στην εκπομπή της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας είχε προαναγγείλει την έλευση της Κορινθίου στην εκπομπή του ΑΝΤ1, καθώς είχε δηλώσει: «Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι.

Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο ‘Πρωινό’, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος.

Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού…».