Μαρία Μενούνος: Τα παθιασμένα φιλιά με τον σύζυγό της σε πολυτελές σκάφος στη Μύκονο

Συντάκτης: Newsroom

9 Ιουνίου 2023 11:42

Η Μαρία Μενούνος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στη Μύκονο μαζί με την Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέων Πατίτσα. 

 Τα δυο φιλικά ζευγάρια απόλαυσαν ο ένας την παρέα του άλλου σε σκάφος, όπου έκαναν και τα μπάνια τους.

Η Μαρία Μενούνος επέλεξε ένα ολόσωμο πράσινο μαγιό με cut-outs.

Φωτογραφίες: ndp

Στην κάμερα του «Super Κατερίνα» μίλησε η Μαρία Μενούνος. Η Ελληνοαμερικανή παρουσιάστρια βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγός της, Κέβιν, προκειμένου να ολοκληρώσει η ίδια τη διαδικασία έκδοσης του ελληνικού διαβατηρίου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε ξανά την Ελλάδα και τώρα πια είμαι αυθεντική Ελληνίδα. Ήρθαμε και για τον Μαραθώνιο, θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο στον αυθεντικό Μαραθώνιο», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μενούνος.

«Έρχεται το κοριτσάκι μας το καλοκαίρι. Το προσπαθούσαμε 10 χρόνια και τώρα ξέρω ότι η μαμά μου την έστειλε. Τώρα ήταν η ώρα».

«Φοβήθηκα πολύ αλλά μετά έλεγα τις προσευχές μου στο δωμάτιό μου. Έλεγα: πώς έγινε αυτό το πράγμα; Θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω;», εξομολογείται η Μαρία Μενούνος, τονίζοντας τη στήριξη που είχε από τον πατέρα και τον σύζυγό της.

«Το παιδί μου πρέπει να μιλάει ελληνικά. Θα είναι πιο πολύ Ελληνίδα από μένα. Η μαμά μου έλεγε: θέλω πάντα να χαμογελάς. Αυτή ήταν η συμβουλή της σε μένα και το κάνω όσο μπορώ».