Μαρία Μπακοδήμου: Γιατί αργεί η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την παρουσιάστρια

Συντάκτης: Newsroom

28 Ιουλίου 2022 11:20

Η Μαρία Μπακοδήμου στις γυναικείες φυλακές στη Θήβα

Και ενώ όλοι περίμεναν πριν από λίγες εβδομάδες ότι η Μαρία Μπακοδήμου θα ήταν η απόλυτη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ τα πράγματα ανατράπηκαν όταν η Φαίη Σκορδά αποχώρησε από τον ΑΝΤ1.

Πριν από λίγες ημέρες όλα άλλαξαν το προγραμματισμό του ΣΚΑΙ για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου αλλά και για την καθημερινή πρωινή ζώνη.

Και εκεί που όλοι περίμεναν ότι η Μαρία Μπακοδήμου θα είναι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης του καναλιού του Φαλήρου τελικά την τελευταία στιγμή η αποχώρηση της Φαίη Σκορδά από τον ΑΝΤ1 ανέτρεψε όλον τον προγραμματισμό του τηλεοπτικού σταθμού και η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε στην ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Όλο το βάρος και το ενδιαφέρον του καναλιού έπεσε πάνω στην Φαίη Σκορδά η οποία είναι η μεγάλη μεταγραφή της τηλεοπτικής σεζόν με την παρουσιάστρια να ξεκαθαρίζει πως θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πετύχει το εγχείρημα.

Και ενώ ήταν όλα συμφωνημένα με την Μαρία Μπακοδήμου και όλοι περίμεναν την ανακοίνωση του σταθμού τελικά ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πρώτα την Φαίη Σκορδά στο δυναμικό του αφήνοντας στην άκρη το δελτίο τύπου για την Μαρία Μπακοδήμου

Όμως τι είναι αυτό που προβληματίζει το κανάλι και την παρουσιάστρια και μέχρι στιγμής έχουμε δει την ανακοίνωση καλωσορίσματος της Μαρίας Μπακοδήμου στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου;

Μέσα στη βδομάδα υπήρχε συνάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου με την project manager του καναλιού Μάρτζυ Λαζάρου οι οποίοι συζήτησαν το πώς και το Ποιοι θα στελεχώσουν την νέα εκπομπή με την παρουσιάστρια να βάζει αρκετά ζητήματα στο τραπέζι που μέχρι στιγμής δεν έχουν ληφθεί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα ανάμεσα στο κανάλι και την παρουσιάστρια που δεν τους έχει οδηγήσει ακόμα σε οριστική συμφωνία αφού μένει ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο η Μαρία Μπακοδήμου να βρέθηκε στο My style Rocks.

Πάντως οσοι γνωρίζουν καλά την τηλεοπτική πιάτσα αντιλαμβάνονται ότι οι κόντρες ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τη Μαρία Μπακοδήμου έχουν ξεκινήσει με το καλημέρα