Μαρία Μπακοδήμου: Και επίσημα στον ΣΚΑΪ η παρουσιάστρια

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Αυγούστου 2022 15:05

Την έναρξη της συνεργασίας με τη Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε την Πέμπτη ο ΣΚΑΪ.

Η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου εντάχθηκε στο δυναμικό του καναλιού του Φαλήρου και θα είναι οικοδέσποινα εκπομπής που θα μεταδίδεται το Σαββατοκύριακο.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «O ΣΚΑΪ καλωσορίζει τη Μαρία Μπακοδήμου στο δυναμικό του.💛

Πνευματώδης, πολυπράγμων, με ευφυές χιούμορ και έχοντας διαγράψει μια τηλεοπτική πορεία γεμάτη προκλήσεις και επιτυχίες, η Μαρία Μπακοδήμου έχει αφήσει το προσωπικό της στίγμα σε ό,τι έχει κάνει.

Από τον Σεπτέμβριο, η Μαρία επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, για να μας συστήσει τα Σαββατοκύριακα αλλιώς: ανατρεπτικά, σπαρταριστά και ευφάνταστα!

Ραντεβού με την Μαρία Μπακοδήμου την ερχόμενη σεζόν, στον #SkaitvGR».

Πριν από λίγες ημέρες όλα άλλαξαν το προγραμματισμό του ΣΚΑΙ για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου αλλά και για την καθημερινή πρωινή ζώνη.

Και εκεί που όλοι περίμεναν ότι η Μαρία Μπακοδήμου θα είναι η… βασίλισσα της πρωινής ζώνης του καναλιού του Φαλήρου, τελικά την τελευταία στιγμή η αποχώρηση της Σκορδά από τον ΑΝΤ1 ανέτρεψε όλον τον προγραμματισμό του τηλεοπτικού σταθμού.

Κατά συνέπεια, η Μπακοδήμου βρέθηκε στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Όλο το βάρος και το ενδιαφέρον του καναλιού έπεσε πάνω στην Σκορδά, η οποία είναι η μεγάλη μεταγραφή της τηλεοπτικής σεζόν με την παρουσιάστρια να ξεκαθαρίζει πως θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πετύχει το εγχείρημα.

Και ενώ ήταν όλα συμφωνημένα με την Μπακοδήμου και όλοι περίμεναν την ανακοίνωση του σταθμού τελικά ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πρώτα τη Σκορδά στο δυναμικό του αφήνοντας στην άκρη το δελτίο Τύπου για την Μπακοδήμου.

Ακολούθησε συνάντηση της τελευταία με την project manager του καναλιού, Μάρτζυ Λαζάρου. Συζήτησαν σχετικά το πώς και ποιοι θα στελεχώσουν τη νέα εκπομπή με την παρουσιάστρια να βάζει αρκετά ζητήματα στο τραπέζι.

Φαίνεται πως οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία έπειτα από αμοιβαίες υποχωρήσεις και έτσι έδωσαν τα χέρια.