Μαρία Μπακοδήμου – Στέλιος Κουδουνάρης: Τα… βρήκαν στον τηλεοπτικό «αέρα»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Δεκεμβρίου 2022 09:22

Η Μαρία Μπακοδήμου είχε τηλεφωνική επικοινωνία στον τηλεοπτικό «αέρα» με τον Στέλιο Κουδουνάρη στην εκπομπή που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ προκειμένου -όπως είπε- να λύσουν τους λογαριασμούς τους.

Στον αέρα της εκπομπής «Γεια σου», την οποία παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου, προβλήθηκε απόσπασμα από το «Super Κατερίνα», που αφορούσε το ραντεβού της Μπακοδήμου για το «My Style Rocks» καθώς και την αντίδραση του Στέλιου Κουδουνάρη σχετικά με τις ημέρες των γυρισμάτων.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια ζήτησε από τους συνεργάτες της να τη φέρουν σε τηλεφωνική επικοινωνία τον Κουδουνάρη, προκειμένου να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.

«Είσαι στον αέρα, θέλω να λύσουμε τους λογαριασμούς μας», είπε αρχικά η Μπακοδήμου μόλις ο Κουνδουνάρης απάντησε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

«Ποιους λογαριασμούς μας;», αποκρίθηκε από τη δική του πλευρά ο σχεδιαστής, με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Είδα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι έχεις ενοχληθεί με πιθανή πρόταση του καναλιού στο πρόσωπό μου. Γιατί εγώ δεν θα μπορώ Σαββατοκύριακα λόγω του ‘Γεια σου’ κι εσύ δεν μπορείς άλλες ημέρες».

Τότε, ο Κουδουνάρης ξέσπασε γέλια και της είπε: «Το είδα κι εγώ και ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο για να μη νομίζεις ότι κάνω εγώ ιστορίες. Εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι στο ‘My Style Rocks’. Επίσης, τις ώρες των γυρισμάτων δεν τις καθορίζουμε εμείς. Λίγο περίεργα μου φαίνονται τα πράγματα».

Και με τη σειρά του ρώτησε την Μπακοδήμου: «Εσύ, δηλαδή, θα είσαι στο «My Style Rocks»; 

Η Μπακοδήμου ξεκαθάρισε από την πλευρά της: «Όχι, δεν θα είμαι στο ‘My Style Rocks’. Λοιπόν, με αφορμή αυτό το τηλεφώνημα να σας ξεκαθαρίσω ότι ούτε μου έγινε πρόταση ούτε θα είμαι στο ‘My Style Rocks’. Κρίμα, γιατί με εσένα θα περνούσαμε πάρα πολύ ωραία. Και με τους υπόλοιπους φυσικά».

«Εγώ είμαι ο βετεράνος του ‘My Style Rocks’», είπε στη συνέχεια ο Κουδουνάρης επιστρατεύοντας το χιούμορ του.