Μαρία Μπέη: Μαγείρεψε για τον μέντορά της, Πάνο Ιωαννίδη

Δημοσιεύθηκε: 10 Οκτωβρίου 2020
Μαρία Μπέη: Μαγείρεψε για τον μέντορά της, Πάνο Ιωαννίδη

Λίγους μήνες μετά το τέλος του MasterChef η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στον διαγωνισμό μαγειρικής, έχουν ανοίξει τα (επαγγελματικά) φτερά τους.

Το νεαρό ζευγάρι βρίσκεται κάθε Πέμπτη σε γνωστό εστιατόριο του Φαλήρου και προκειμένου να μαγειρέψει για τους πελάτες, να γνωριστούν μαζί τους και να φωτογραφηθούν.

Την περασμένη Πέμπτη ωστόσο, είχαν την τύχη να μαγειρέψουν για κάποιον εκλεκτό πελάτη που δεν είναι άλλος από τον Πάνο Ιωαννίδη. Ο μάστερ σεφ ήταν η αδυναμία της Μαρίας στο ριάλιτι μαγειρικής και τον θεωρεί μέντορά της.

Έτσι, απόλαυσε το γεγονός πως έπρεπε να μαγειρέψει για εκείνον, και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθούν αγκαλιασμένοι.

Μάλιστα, δημοσίευσε και μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για τη στήριξή του.

“Ο μέντορας μου ή αλλιώς ο σεφουλης μου @ioannidispanos . Ένας σεφ που θαύμαζα και συνεχίζω να θαυμάζω . Δίπλα μου στο master chef αλλά και έξω από αυτό , στηρίζοντας μας στα πρώτα μας με τον Δημήτρη Μπέλλο. Σεφουλη μου σε ευχαριστούμε πολύ για όλα σ’αγαπω πολύ”, έγραψε η Μαρία Μπέη.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT