Μαρία Μπεκατώρου: αυτή είναι η νέα της εκπομπή

Δημοσιεύθηκε: 8 Απριλίου 2021 19:45
Μαρία Μπεκατώρου: αυτή είναι η νέα της εκπομπή

Το «Still Standing» ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό. Η Μαρία Μπεκατώρου όμως δηλώνει ότι η καριέρα της βρίσκεται σε «κομβικό σημείο» κι ότι στον ΑΝΤ1 νιώθει ασφάλεια.

Οι φήμες που τη θέλουν να συνεχίζει στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν ήδη φουντώσει. Ο λόγος είναι προφανής. Η διοίκηση του καναλιού δηλώνει ευχαριστημένη με την Μαρία Μπεκατώρου, αλλά όχι πια με το project που παρουσίαζε. Είναι όμως διατεθειμένοι όλοι να φτάσουν σε μια νέα συμφωνία για να ανανεωθεί το συμβόλαιο της παρουσιάστριας. Και τελικά αυτό που όλοι ζητούσαν, βρέθηκε. Η στροφή του τηλεοπτικού κοινού στα ριάλιτι και στα τηλεπαιχνίδια και ειδικά σε αυτά που είχαν αγαπήσει στο παρελθόν, έφερε τη λύση.

Σύμφωνα με την «OnTime», μία από τις ιδέες για τη νεά σεζόν είναι η διάσημη παρουσιάστρια να αναλάβει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Είσαι πιο έξυπνος από ένα δεκάχρονο;». Πρόκειται για το χαρακτηριστικό τηλεπαιχνίδι που παρουσίασε πριν πολλά χρόνια η Σοφία Αλιμπέρτη. ‘Οπου παίκτες ανταγωνίζονται παιδάκια και απαντούν σε φαινομενικά απλές ερωτήσεις που αντλούνται από τη σχολική ύλη.

Όλα αυτά βέβαια θα μπορούσαν να έχουν υπόσταση αν οι δύο πλευρές βρουν τη χρυσή τομή. Και η Μαρία Μπεκατώρου ανανεώσει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, στο δυναμικό του οποίου ανήκει από το 2013.

Μετά το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, ο ΑΝΤ1 επεξεργάζεται να επαναφέρει κι αυτό το πολύ γνωστό τηλεπαιχνίδι.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.