Μαρία Μπεκατώρου: «Μου αρέσει να κάνω όλα αυτά που έχουν μόνο χαρά, ψυχαγωγία, τρέλα – Αυτά θέλω»

2 Δεκεμβρίου 2021 09:50

Μαρία Μπεκατώρου: «Μου αρέσει να κάνω όλα αυτά που έχουν μόνο χαρά, ψυχαγωγία, τρέλα - Αυτά θέλω»

Η Μαρία Μπεκατώρου  βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη με αφορμή την ανακοίνωση του Mega για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού The Chase.

Μαρία Μπεκατώρου: «Μου αρέσει να κάνω όλα αυτά που έχουν μόνο χαρά, ψυχαγωγία, τρέλα – Αυτά θέλω».

«Έχω κάτσει έξι μήνες, μπήκα μέσα σε αυτό το θεϊκό πλατό, ήξερα ότι θα σε συναντήσω. Σε έχω για γούρι. Είναι και 1η του μήνα. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά που είμαι εδώ και είμαι στο MEGA». Είπε στον πρόλογό της στην Ελένη Μενεγάκη.

Δύσκολα αποφάσισε να αλλάξει κανάλι

«Τα ζύγισα όλα πάρα πολύ. Βασανίστηκα, αλλά τελικά το αποφάσισα και όταν πήρα την απόφαση. Πήρα μια βαθιά ανάσα και είπα πάμε να το κάνουμε ωραία. Το MEGA είναι κάρμα. Εδώ άνοιξα τα φτερά μου».

Για το νέο τηλεπαιχνίδι είπε

«Τέτοιου είδους προγράμματα θέλω να κάνω με χαρά και ψυχαγωγία και το THE CHASE είναι ένα τέτοιο πρόγραμμα».

Για τις φήμες που την θέλουν να παρουσιάζει το X-Factor δήλωσε

«Το έχω ακούσει πάρα πολύ ότι υπάρχει περίπτωση να είμαι η παρουσιάστρια. Δεν ξέρω κάτι. Αλήθεια και με το χέρι στην καρδιά δεν έχω κάνει ποτέ καμία επίσημη και ανεπίσημη συζήτηση για το κανάλι. Αυτό σημαίνει ότι στο μυαλό μου εγώ αυτό το πρόγραμμα δεν το έχω βάλει γιατί βάζω στο μυαλό μου ό,τι είναι απτό και σίγουρο ότι θα γίνει. Ό,τι αιωρείται προς το παρόν δεν με αφορά. Μου αρέσει να κάνω όλα αυτά που έχουν μόνο χαρά, ψυχαγωγία, τρέλα. Αυτά θέλω».