Μαρία Μπεκατώρου: Όταν ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη Καρατζαφέρη

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουνίου 2022 20:15

Μαρία Μπεκατώρου: οι αλλαγές που φέρνει στο Mega το The Chase

Η Μαρία Μπεκατώρου, σήμερα είναι μια πετυχημενη παρουσιάστρια και έχει καταφέρει να έχει και μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή με τον άνθρωπο της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, με τον οποίο πριν από χρόνια ανέβηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας με κουμπάρο τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Ωστόσο στο παρελθόν υπήρξε σε σχέση μακράς διαρκείας με τον Γιάννη Καρατζαφέρη. Ήταν στα μέσα των 90s, εμφανές και από τις στυλιστικές επιλογές των φωτογραφιζομένων, όταν η παρουσιάστρια έκανε τα πρώτα της βήματα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ και έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένη στο πλευρό του… Γιάννη Καρατζαφέρη. Ναι, καλά ακούσατε!

Οι δυο τους είχαν σχέση 9 χρόνια, όμως στη συνέχεια αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος. Σήμερα και οι δύο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους. Όσο για τον άλλοτε wannabe πεθερό της Μαρίας, τον Γιώργο Καρατζαφέρη, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η παρουσιάστρια, τον νιώθει σα δεύτερο πατέρα της.

Μαρία Μπεκατώρου: δείτε την όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Αγνώριστη!

Μαρία Μπεκατώρου: δείτε την όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Αγνώριστη!

Η Μαρία Μπεκατώρου δουλεύει ασταμάτητα στην παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών από το 1992 που ήταν η χρονιά που ξεκίνησε στο Τηλεάστυ. Από τότε μέχρι σήμερα έχει αλλάξει εμφάνιση, κανάλια συνεργασίας και ρόλους. Έχει κάνει πρωϊνό, βραδινό σόου, βραδινή εκπομπή, τηλεπαιχνίδι.

Μαρία Μπεκατώρου: δείτε την όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Αγνώριστη!

Η παρουσιάστρια έκανε ένα story στο οποίο φωτογραφίζει μία κορνίζα με τη φωτογραφία της όταν ήταν νεότερη. Σε αυτήν, μάλλον θα δυσκολευτείς να την αναγνωρίσεις, αφού φοράει γυαλιά ηλίου και τα μαλλιά της είναι πολύ κοντά. Πάντα, όμως, με το χαμόγελο στα χείλη.