Μαρία Μπεκατώρου: Βραδινή βόλτα στα Ματογιάννια

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Αυγούστου 2022 15:30

H Μαρία Μπεκατώρου χαλαρώνει τις τελευταίες ημέρες στη Μύκονο, όπου περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια του MEGA, Μαρία Μπεκατώρου βγήκε για βραδινή βόλτα στα Ματογιάννια.

Μαζί της ήταν ο σύζυγός της Ανδρέας Αλεβιζόπουλος καθώς και ένα φιλικό τους ζευγάρι. Η παρουσιάστρια είχε παρέα και το σκυλί της.

Η ίδια έδειχνε χαλαρή και ευδιάθετη στην κάμερα του Mykonos Live TV που την εντόπισε.

Η Μπεκατώρου απολαμβάνει το καλοκαίρι στο «νησί των ανέμων» και… γεμίζει τις μπαταρίες της καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις για τον χειμώνα είναι απαιτητικές.

Aπό εκεί και πέρα, η Μπεκατώρου παραχώρησε προ ημερών συνέντευξη και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους έχει απομακρύνει ανθρώπους από δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια.

Η οικοδέσποινα του τηλεπαιχνιδιού του MEGA «The chase», που θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο, μίλησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει κάνει στην ζωή της.

Μεταξύ άλλων, είπε:

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου από το «κορίτσι Τηλεάστυ» μέχρι σήμερα;

Σε επίπεδο χαρακτήρα θα αφήσω να το κρίνουν οι άλλοι, αλλά γενικά έχω ωριμάσει, έχω μάθει να δουλεύω πιο μεθοδικά, να εκτιμώ τους σωστούς ανθρώπους και να μη συναναστρέφομαι με τοξικούς, που μου κάνουν κακό. Δεν τους θέλω καθόλου και νιώθω καλά γιατί έχω ανθρώπους που με αγαπούν πολύ.

Αν στο μέλλον, για να κάνεις τηλεόραση, έπρεπε να παρουσιάσεις κάτι εντελώς διαφορετικό, θα το έκανες ή θα προτιμούσες να μείνεις εκτός;

Δεν έχουμε πια την επιλογή να μένουμε πολύ εκτός τηλεόρασης. Βέβαια, κάνω αυτό που αγαπώ και κερδίζω χρήματα από αυτό, δεν έχω όμως την πολυτέλεια να κάθομαι και να μη δουλεύω. Όμως αν δεν μου άρεσε κάτι καθόλου, δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω.

Έχεις νιώσει πίεση;

Απλώς θα σου πω ότι έχουν υπάρξει περιπτώσεις που δεν μπορούσα να συμφωνήσω 100% με τον άλλον, όταν όμως είσαι προσαρμοστικός, τα καταφέρνεις. Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους.