Μαρία Ναυπλιώτου: στην Οξφόρδη για να στηρίξει την κουμπάρα της (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

29 Αυγούστου 2022 11:00

Μαρία Ναυπλιώτου: στην Οξφόρδη για να στηρίξει την κουμπάρα της στους

Η Μαρία Ναυπλιώτου ταξίδεψε μέχρι την Αγγλία  για να παρακολουθήσει τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων όπου συμμετείχε και η κουμπάρα της

Η Μαρία Ναυπλιώτου στήριξε και θαύμασε την κουμπάρα και φίλη της Ειρήνη Μιχαηλίδη. Η οποία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 100 και το αργυρό στα 200 μέτρα sprint.

Η ηθοποιός λίγο πριν την πρεμιέρα της τηλεοπτικής στΟργής όπου θα είναι το βασικό πρόσωπο, έκανε ένα ταξίδι που τη γέμισε χαρά κι ελπίδα. Σε μια ειδική διοργάνωση που βοηθά τους ανθρώπους που είναι νεφροπαθείς ή μεταμοσχευμένοι να χαρούν τον αθλητισμό. Μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες από το ταξίδι της και τον αθλητικό στίβο. Η λεζάντα της δημοσίευσής της τα λέει όλα:

«Βρέθηκα στην Οξφόρδη στους Πανευρωπαικούς αγώνες νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων να καμαρώσω το κορίτσι μου. Την φίλη μου, την κουμπάρα μου, την χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 100 και ασημένια στα 200 μέτρα sprint @erenemichailidi.
Εκεί συνάντησα ανθρώπους που υπερβαίνουν όλα τα εμπόδια που μπήκαν μπροστά τους.
Ανθρώπους που φωνάζουν σε όλο τον κόσμο ότι ο αθλητισμός είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος για μια καλή ποιότητα ζωής, διαδίδοντας την δωρέα οργάνων.
Άνθρωποι που σηκώνουν ψηλά την ελληνική σημαία. Μας κάνουν περήφανους και μας βοηθούν να συνειδητοποιήσουμε ότι η θέληση για ζωή ξεπερνάει κάθε δυσκολία.
Αυτοί οι άνθρωποι παλεύουν μόνοι τους, με δικά τους έξοδα. Χωρίς τη βοήθεια της πολιτείας, να διαδώσουν ένα μήνυμα, πάνω απ´όλα ανθρωπιάς.
Εύχομαι στο μέλλον η φωνή τους ν´ακουστεί, να γίνουμε όλοι δωρητές οργάνων και οι επίσημοι φορείς να τους βοηθήσουν να συνεχίσουν το έργο τους

παρακινώντας και άλλους να μπουν στον αγωνιστικό αθλητισμό.
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων με συγκίνηση σου λέω ΓΕΙΑ ΣΟΥ!»