Μαρία Ολυμπία: Σκάνδαλο για τον έρωτα με παντρεμένο σεφ

Συντάκτης: Newsroom

16 Νοεμβρίου 2023 09:04

 

“Πέτρα του σκανδάλου” η Μαρία Ολυμπία

Ο Tόμας Στρέικερ είναι παντρεμένος από το 2015 με την ηθοποιό Νταβίνα Πόουναλ.Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο κόρες και όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά στη σχέση τους. Αφού εργάστηκε ως σεφ άρχισε να γυρίζει μαγειρικά βίντεο και να τα ανεβάζει στο TikTok τον Μάρτιο του 2020, απ’ όπου έγινε και ευρέως γνωστός.

Σύμφωνα με άλλη πηγή που επικαλείται η εφημερίδα, ο σεφ έχει φύγει από το σπίτι πολύ πριν δημοσιευθούν οι κοινές τους φωτογραφίες ενώ μερικού φίλοι είχαν ενημερώσει τη γυναίκα του για ό,τι συνέβαινε.

«Όπως γράφουν τα διεθνή media, ο σεφ με τους εκατομμύρια ακολούθους είναι παντρεμένος και η σύζυγός του φαίνεται να τον πέταξε έξω από το σπίτι όταν της μετέφεραν το ειδύλλιο» σύφωνα με την Daily Mail.

«Η σύζυγος του διάσημου σεφ Τόμας Στρέικερ τον πέταξε έξω από το σπίτι όταν έμαθε για το ειδύλλιο με την πριγκίπισσα Μαρία της Ελλάδας, μόλις μερικές ημέρες αφού ο πρώην της πιάστηκε να φιλιέται με τη Sophie Turner» ενώ πηγές από τον κύκλο του ζευγαριού αναφέρουν ότι η σύζυγος του σεφ είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Αυτή δεν είναι απλά μια ιστορία για ένα ειδύλλιο μιας πληγωμένης πριγκίπισσας. Υπάρχουν τρεις ακόμα άνθρωποι που είναι καταρρακωμένοι. Η σύζυγός τους και οι δύο του κόρες, στις οποίες έως τώρα δεν έχει γίνει αναφορά», ανέφερε φίλος του στον ιστότοπο.

«Πολλοί άνθρωποι ήξεραν τι συνέβαινε και ζητούσαν από τον Τόμας να το πει στην Νταβίνα, αλλά προφανώς δεν το έκανε, οπότε το έκαναν εκείνοι. Του ζήτησε, φυσικά, να φύγει από το σπίτι, το οποίο είχαν αγοράσει σχετικά πρόσφατα και το έφτιαχναν» αναφέρει φίλος του σεφ.