Μαρία Πετεβή: «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στις Άγριες Μέλισσες»

5 Μαρτίου 2020 13:56

Μελετ

Δυο από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν φέτος στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Μαρία Πετεβή μίλησαν στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο «tv kous kous» που κυκλοφορεί με τον «Ελεύθερο Τύπο» της Κυριακής. Οι δυο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στο πώς βιώνουν οι ίδιοι την επιτυχία της σειράς αλλά και στο πώς αισθάνονται που η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου.
Το θεωρείτε τη μεγαλύτερη επιτυχία της σεζόν;
Γιώργος Γεροντιδάκης: Εμείς που δουλεύουμε, αν το θεωρήσουμε επιτυχία, καταστραφήκαμε. Προσωπικά, δεν μπορώ να θεωρήσω επιτυχία κάτι που δεν έχει τελειώσει. Όταν δω τον απόηχο, μπορώ να εκφέρω άποψη. Αυτό που με νοιάζει εμένα αυτή τη στιγμή είναι να είμαι διαβασμένος, να κάνω τη δουλειά μου, χωρίς να με ενδιαφέρει τι ακούγεται γύρω μου.
Μαρία Πετεβή: Δεν μου αρέσει πολύ αυτός ο όρος, είμαι ένας άνθρωπος προσγειωμένος. Φυσικά και εκτιμώ όλο αυτό που γίνεται, αλλά μας νοιάζει η δουλειά, τώρα τρέχουμε, είμαστε μέσα σε αυτό και δεν μπορούσε να το κατανοήσουμε.
Είστε χαρούμενοι που η σειρά θα πάει δεύτερη σεζόν;
Γιώργος Γεροντιδάκης: Ναι, δεν είναι η πρώτη φορά όμως που κάνω καθημερινό το οποίο θα συνεχιστεί. Είναι μεγάλη η χαρά, νιώθεις ότι ανταμείβονται η δουλειά και οι κόποι σου. Είμαι, γενικά, πολύ ήρεμος, ίσως φταίει το ότι έχω ξαναζήσει την επιτυχία με το «Βέρα στο δεξί».
Μαρία Πετεβή: Δεν μας το έχουν ανακοινώσει επίσημα για να χειροκροτήσουμε όλοι. Ακούγεται έντονα, αλλά δεν έχουμε κλείσει. Εγώ δηλαδή δεν ξέρω αν θα είμαι, ποιος θα είναι. Είναι κάπως νωρίς ακόμη, εικάζω πράγματα, αλλά δεν ξέρω…