Μαρία Πετεβή: Η αποκάλυψή της για το απρόοπτο περιστατικό που συνέβη στα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών»

Δημοσιεύθηκε: 9 Δεκεμβρίου 2019 16:03
Μαρία Πετεβή: Η αποκάλυψή της για το απρόοπτο περιστατικό που συνέβη στα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών»

Στο περιοδικό «TV Έθνος» και τη Φωφώ Μπόνιου έδωσε συνέντευξη η Μαρία Πετεβή, η τηλεοπτική Πηνελόπη Σεβαστού από τις «Άγριες Μέλισσες».
Η ηθοποιός μίλησε για τα σχόλια που ακούει στο δρόμο από τον κόσμο, ενώ αποκάλυψε κι ένα ευτράπελο που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.
Πόσο άλλαξε η ζωή σας μετά το ρόλο σας στις «Άγριες Μέλισσες»;
Ουσιαστικά δεν αλλάζει η ζωή σου, αλλάζει μόνο το ότι γίνεσαι πιο αναγνωρίσιμος. Στο δρόμο μου μιλάει ο κόσμος και μου λένε ωραία λόγια. Πρόσφατα άκουσα από κάποιον ότι είμαι το πιο ωραίο δώρο Χριστουγέννων που θα μπορούσε να έχει.
Ο κόσμος σας ρωτάει εάν θα παντρευτείτε τον Κλεομένη ή τι θα γίνει με τον Μελέτη;
Συνέχεια με ρωτάνε, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω. Ο κόσμος είναι αδηφάγος, θέλει να μάθει. Εγώ απαντάω πιο διπλωματικά, αλλά οι τηλεθεατές έχουν αγωνία εάν η Πηνελόπη θα αντιδράσει σε όλη αυτή την καταπίεση και αν θα έχει κάποια συνέχεια ο έρωτάς της με τον Μελέτη.
Πώς είναι οι τηλεοπτικοί γονείς σας και τα αδέλφια σας εκτός γυρισμάτων;
Εκτός κάμερας καμία σχέση. Είμαστε όλοι πολύ δεμένοι, βρισκόμαστε κάθε Παρασκευή, βγαίνουμε όλοι μαζί και περνάμε πολύ ωραία.
Θυμάστε κάποιο ευτράπελο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που σας έκανε να γελάσετε;
Ναι, και ήταν πολύ αστείο. Κάναμε σκηνή με τον Μελέτη στον στάβλο και έπρεπε να χαϊδεύουμε και να προσέχουμε ένα άλογο, μιλώντας παράλληλα. Κάνοντας πρόβα για την σκηνή, το άλογο αρχίζει να γλείφει τον Μελέτη πάρα πολύ, μανιωδώς. Εκεί πεθάναμε στα γέλια.