Μαρία Πετεβή: «Η Πηνελόπη θα περάσει από σκοτεινά μονοπάτια ψάχνοντας δικαιοσύνη για το φόνο του Αλέξη»

6 Φεβρουαρίου 2022 14:30

Μαρία Πετεβή: «Η Πηνελόπη θα περάσει από σκοτεινά μονοπάτια ψάχνοντας δικαιοσύνη για το φόνο του Αλέξη»

Η Μαρία Πετεβή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Dot.

Η ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της Πηνελόπης, για την σειρά «Άγριες Μέλισσες» και αποκάλυψε επίσης, πως ο κόσμος την έβριζε στο δρόμο, λόγω της ερωτικής σχέσης της Πηνελόπης με τον Μελέτη.

«Φέτος είναι ο τελευταίος χρόνος των Άγριων Μελισσών. Είναι ωραίο να ολοκληρώνονται τα πράγματα όταν είναι να ολοκληρωθούν.

Θα πενθήσω όταν τελειώσει η σειρά. Έχω αγαπήσει πολύ όλους τους συναδέλφους, είναι μια… οικογενειακή συνθήκη.

Οπότε, αυτό κυρίως θα πενθήσω. Η επιτυχία φέρνει στάνταρ που πρέπει να ξεπεράσεις. Θα ήθελα μετά να κάνω έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. Το ρόλο της Πηνελόπης τον ερωτεύτηκα κατευθείαν».

Για το πώς πήρε το ρόλο στις Άγριες Μέλισσες είπε: «Είδε η μητέρα μου ότι γινόταν η οντισιόν και με πήρε να μου πει να πάω.

Και τυχαία με πήραν από την παραγωγή τηλέφωνο και πήγα για να το απορρίψω. Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα με έπαιρναν στις Άγριες Μέλισσες. Την πρώτη κάναμε μια συζήτηση με τον Λευτέρη Χαρίτο και τη δεύτερη πήγα για κάστινγκ.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Petevi (@maria_petevi)

Με δοκίμασε με δυο τρεις ανθρώπους. Με ήθελαν για το ρόλο της Πηνελόπης, αλλά έκανα το κάστινγκ με άλλο ρόλο.

Δεν είχε γραφτεί ακόμα, γιατί ο ρόλος μου στα πρώτα 20-30 επεισόδια ήταν σχεδόν βουβός. Όταν με πήγαν στον παραγωγό για να κλείσουμε τη δουλειά δεν το κατάλαβα, νόμιζα ότι με συνόδευαν στην έξοδο».

«Δεν περίμενα ότι οι Άγριες Μέλισσες θα είχαν αυτή την απήχηση. Η Πηνελόπη θα περάσει από σκοτεινά μονοπάτια ψάχνοντας δικαιοσύνη για το φόνο του Αλέξη.

Όταν διαβάζω τα σενάρια στο σπίτι, δακρύζω για την Πηνελόπη. Θα ήθελα να καταλήξει η Πηνελόπη με τον Μελέτη γιατί είναι αγνός έρωτας. Υπήρχαν φορές που μέσα στη μέρα άκουγα περισσότερο το όνομα Πηνελόπη παρά Μαρία».

«Όταν διάβασα ότι ο Μελέτης είναι ξάδερφός μου, λέω άντε αφηγήσου αυτό τώρα, ότι είναι ο πρώτος ξάδερφός και υπάρχει αμαρτία.

Έφαγα πολύ βρίσιμο στο δρόμο γι’ αυτό, λες και το έκανα εγώ. Μου έλεγαν “αηδίες, βγάλτε τους ανώμαλους από την τηλεόραση”».