Μαρία Σάκκαρη: Δέχτηκε πρόταση γάμου από φίλαθλο στη διάρκεια αγώνα! – Η αντίδρασή της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Αυγούστου 2022 17:15

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν έτοιμη να κάνει σερβίς σε παιχνίδι τένις όταν ένα όμορφο απρόοπτο διέκοψε για λίγο τη ροή του αγώνα.

Η Μαρία Σάκκαρη συμμετείχε στο τουρνουά επίδειξης της USTA για να συγκεντρωθούν χρήματα για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία. Μαζί της ήταν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Κάποια στιγμή, ένας φανατικός θαυμαστής της που βρισκόταν στην κερκίδα, εξέφρασε την «αγάπη» του προς την Ελληνίδα τενίστρια και της έκανε… πρόταση γάμου!

Η πρότασή του σταμάτησε για λίγο το παιχνίδι, αφού διέκοψε τη Σάκκαρη, που ετοιμαζόταν να σερβίρει.

Η τενίστρια του ζήτησε να το επαναλάβει γιατί δεν ακούστηκε καλά και στη συνέχεια ξέσπασε σε γέλια.

Τελικά, αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντας πως έχει σύντροφο.

Στη διάρκεια του ίδιου αγώνα επίδειξης, ο Τσιτσιπάς προκάλεσε την Σάκκαρη να ζορίσει στο σερβίς τον Ματέο Μπερετίνι, για να προσφέρει 10.000 δολάρια τις οικογένειες των θυμάτων από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Το σόου που έδωσαν στη Νέα Υόρκη ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, είχε ως σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για οικογένειες που έχουν πληγεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Στη διάρκεια του αγώνα τους κόντρα σε Μπερετίνι και Ζαβάτσκα, ο Τσιτσιπάς… προκάλεσε την Σάκκαρη να βγάλει άσο ή έστω να μην επιτρέψει στον Μπερετίνι να επιστρέψει το μπαλάκι κι αν το κατάφερνε, θα πρόσφερε επιπλέον 10.000 δολάρια.

Προς απογοήτευση όλων το πρώτο σερβίς της Σάκκαρη, ήταν έξω, με τον Μπερετίνι να προσπαθεί να την αποσυντονίσει. Το δεύτερο όμως ήταν μέσα και ο Ιταλός δεν έβγαλε την άμυνα, με αποτέλεσμα να χάσει το στοίχημα ο Τσιτσιπάς και να προσφέρει το ποσό για την Ουκρανία (κάτι που μάλλον ούτως ή άλλως θα έκανε).

Από εκεί και πέρα, η Σάκκαρη προετοιμάζεται εντατικά για τη συμμετοχή της στο Αμερικάνικο Όπεν και αναμένει τη διεξαγωγή των προκριματικών και της κλήρωσης. Η Ελληνίδα τενίστρια ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να διακριθεί αυτή τη φορά.