Μαρία Σαράφογλου: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο της, Δημήτρη

21 Μαρτίου 2022 16:00

Σπάνια εμφάνιση για την Μαρία Σαράφογλου και τον γιο της, Δημήτρη.

Μαρία Σαράφογλου: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο της, Δημήτρη

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την δημοσιογράφο με τον 12χρονο γιο της στο Σύνταγμα. Μητέρα και γιος απόλαυσαν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας.

Η Μαρία Σαράφογλου ήταν παντρεμένη με τον δημοσιογράφο, Αντώνη Αλαφογιώργο και απέκτησαν τον γιο τους, Δημήτρη.

Η Μαρία Σαράφογλου κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Η προσωπική ζωή είναι κάτι που πρέπει να κρατάμε για εμάς, αλλιώς νιώθω ότι την προδίδεις κατά κάποιον τρόπο.

Από την άλλη, δε δίνω πολλές συνεντεύξεις αλλά δεν το κάνω γι’ αυτόν τον λόγο. Μονίμως έχω κάτι, έχω πάρα πολλή δουλειά, έχω έναν γιο που έγινε 12 χρονών φέτος.

Είναι καλός στο μπάσκετ. Πάντα με ενδιέφερε στο να επικεντρωθώ στη δουλειά μου και όχι να την προβάλλω.

Μπορεί να ήταν και λάθος για κάποιους αυτό, εγώ όμως δεν αισθάνομαι ότι έχω κάνει κάτι λάθος, εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και τα έχω καλά με τον εαυτό μου», είχε πει σε συνέντευξή της.

Φαίη Σκορδά: Γιατί χωρίζουν για δεύτερη φορά με τον Γιώργο Λιάγκα

Η Φαίη Σκορδά δείχνει συχνά πυκνά την ενόχληση της στον τηλεοπτικό αέρα για τις τοποθετήσεις του Γιώργου Λιάγκα σε θέματα κυρίως κοινωνικού περιεχομένου

Μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα κάτι που αποτυπώνεται σχεδόν καθημερινά μέσα από την πρωινή εκπομπή του ANT1.

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας μονοπωλεί το πρώτο δίωρο της εκπομπής χωρίς εκείνη να μπορεί να κάνει την οποιαδήποτε παρέμβαση τα θέματα της εκπομπής.

Οι καλά γνωρίζοντες ξεκαθαρίζουν πως η σχέση ανάμεσα τους είναι σχέση ανοχής… αφού κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα υπήρχε καμία συνέχεια στην μεταξύ τους τηλεοπτική συνεργασία.

Οι εντάσεις ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι Είναι συχνές και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζει ο Γιώργος Λιάγκας την επικαιρότητα αλλά και τους καλεσμένους της εκπομπής.

Όπως έχουμε ξαναγράψει το τηλεοπτικό ζευγάρι αντιμετωπίζει μία μακρά περίοδο έντασης πίσω από τις κάμερες όμως πλέον το κακό κλίμα αποτυπώνεται σχεδόν καθημερινά στα μάτια των τηλεθεατών.

Το ποιος θα βγει ζημιωμένος από αυτή την κόντρα είναι μία συζήτηση που θα γίνει καλύτερα από τα τέλη Ιουλίου αυτό πάντως που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο άνθρωπος που δείχνει τη μεγαλύτερη ενόχληση είναι η Φαίη Σκορδά.

Το κακό κλίμα έχει αρχίσει πλέον να συζητιέται και στις υπόλοιπες εκπομπές του ΑΝΤ1 με τους εργαζόμενους να βάζουν στοιχήματα για το πότε θα γίνει η μεγάλη έκρηξη στον αέρα της εκπομπής.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι την τελευταία λέξη στην τηλεοπτική συνεργασία του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά να την έχει ο ΑΝΤ1 ο οποίος καλοβλέπει το τηλεοπτικό δίδυμο να υπάρχει και την επόμενη σεζόν Ίσως με κάποιες μικρές αλλαγές.

Διαβάστε στην στήλη talk show της εφημερίδας SPIRTO που κυκλοφορεί αυτό το Σαββατοκύριακο τα περίπτερα.