Μαρία Σολωμού: Δείτε την σε ηλικία 16 ετών

Συντάκτης: Newsroom

23 Αυγούστου 2022 16:00

Μαρία Σολωμού: Δείτε την σε ηλικία 16 ετών

H Μαρία Σολωμού έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα όταν ήταν 16 ετών.

H Μαρία Σολωμού μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram δυο φωτογραφίες. Στη μια ποζάρει με τις φίλες της σε ηλικία 16 ετών και στην άλλη ποζάρουν στο σήμερα.

«Το βαριόμασταν το Λουτράκι,αλλά ήταν Πάσχα κι εμείς 16 οπότε δε μας ρώταγαν…… Παρόλα αυτά πάντα περνάγαμε καλά τελικά ….. στο μπαλκόνι της Ζιζής Κυριακή του Πάσχα με τους μπαμπάδες να ψήνουν και τις μαμάδες να μας παρακαλούν να βγάλουμε μια αναμνητική φωτογραφία …… 30 χρόνια μετά …εκεί εμείς!!! Με κάτι δεκαεξάχρονα δικά μας πια,να προσπαθούμε να θυμηθούμε εκείνη την παλιά την πόζα….. Δεν την πετύχαμε ακριβώς αλλά δεν πειράζει….. youget the picture!!!!!!!», έγραψε στη λεζάντα η Mαρία Σολωμού.

Μαρία Σολωμού: Ο Mente Fuerte, οι «Singles» και η ανήθικη πρόταση

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε συνέντευξη η Μαρία Σολωμού.

H Μαρία Σολωμού μίλησε στην εκπομπή του Mega, για το ρόλο της Ράνιας στη σειρά «Singles», τον Μάριο Αθανασίου, αλλά και τον Mente Fuerte.

«Έχω ερωτευτεί σε όλες μου τις σχέσεις τρελά. Έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει, με έχουν απατήσει, τους έχω απατήσει, έχουμε κλάψει, ήταν πολύ έντονες όλες μου οι σχέσεις. Είχαμε τελειώσει με τον Μάριο και μου είπε “Μαρία θα φύγω από το σπίτι”. Ήταν σα να μου έλεγε πως αλλάζει πλανήτη.

Τον παρακαλούσα, του έλεγα “είναι μεγάλο το σπίτι θα μείνουμε εδώ. Δεν θέλω να φύγεις”. Δεν ξανασκέφτηκα ποτέ να κάνω παιδί και μου είχε ζητηθεί από όλες τις σχέσεις μου» και συμπληρώνει χαρακτηριστικά πως «οι μεγαλύτεροι έρωτες της ζωής της δεν μαθεύτηκαν ποτέ».

«Έκανα τσαμπουκά για να παίξω τη Ράνια. Μου έλεγαν πως δεν με θέλουν γιατί ήμουν πολύ όμορφη και πολύ μικρή για να κάνω την κακιά στριμμένη. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι. Δεν μπορώ να βγω και να κάνω τη χαριτωμένη, θα γελάσει το πανελλήνιο. Το να κάνω κάποιον άλλον, να βάλω τα φουστανάκια μου και να κάνω τη γλυκούλα δεν υπάρχει περίπτωση δεν είναι η persona μου.

Μία απάντηση ήταν “πόσα θες και εγώ θα στα δώσω”. Δεν δουλεύω επί χρήμασι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσα να το έχω κάνει πιο μικρή που θα μπορούσα να έχω βγάλει και περισσότερα λεφτά. Ναι, μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση. Με ρώτησαν “τι θες από τη ζωή σου; θες ένα μικρό νησί;”, απάντησα “δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε”».

Για τον Mente Fuerte, η Μαρία Σολωμού ξεκαθάρισε: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Mente Fuerte αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε. Παρουσιάζεται μία εικόνα δίκη μου με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα».