Μαρία Σολωμού: Έξαλλη από τα νεύρα της σε σκηνή ζηλοτυπίας με τον Mente Fuerte!

26 Νοεμβρίου 2022 12:38

Ο Mente Fuerte κατέγραψε τη Μαρία Σολωμού να του κάνει σκηνή ζηλοτυπίας και η σκηνή έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου με την ηθοποιό να δείχνει έξαλλη από τα νεύρα της επειδή ζήλεψε!

Viral έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής Mente Fuerte στο TikTok από σκηνή που του έκανε η σύντροφός του, Μαρία Σολωμού.

O τράπερ αποφάσισε προσποιήθηκε πως μιλάει στο τηλέφωνο με κοπέλα, ενώ την ίδια στιγμή κατέγραφε την αντίδρασή της σε βίντεο.

«Ναι. Έλα μπεμπάκι. Τι ώρα; Ναι. Να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Εντάξει. Έλα, φιλάκια», έλεγε ο Mente Fuerte, προσποιούμενος ότι μιλάει στο τηλέφωνο.

Η Σολωμού παρακολουθούσε τη συζήτησή του.

Αμέσως μετά, αφού ο τραγουδιστής είχε τελειώσει με το υποτιθέμενο τηλεφώνημά του, η ηθοποιός ξέσοπασε λέγοντας: «Έλα μπεμπάκι, να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Τι είμαι ρε μ@@@κα; Τι είπες; Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Μη με βλέπεις που γελάω. Θα βγει τώρα το άλιεν από μέσα μου.

Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Ποιος ήταν παιδί μου στο τηλέφωνο; Έλα μπεμπάκι, δε μπορώ να μιλήσω τώρα… Είσαι με τα καλά σου; Γιώργο τελείωνε… Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο. Αχ, δε μπορώ. Τα νεύρα μου. Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο παιδί μου;».

Η Σολωμού είχε μιλήσει πρόσφατα σε συνέντευξή της για τη σχέση που διατηρεί με τον Mente Fuerte.

Η ηθοποιός ωστόσο είχε αρνηθεί να διευκρινίσει τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους: «Μια ζωή καλούμαι να μιλήσω για τη σχέση που έχω και επειδή βαριέμαι να μιλάω συνεχώς για τις σχέσεις ή τα προσωπικά μου, αποφάσισα να μη δίνω ακριβώς λογαριασμό για το τι κάνω. Είναι κάποια πράγματα που είναι αυτά που βλέπετε. Τι βλέπετε; Δυο αδέρφια; Δυο φίλους; Δυο ξαδέρφια; Ένα ζευγάρι; Ότι θέλετε. Εγώ δεν έχω κάποια υποχρέωση να εξηγήσω το τι κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.