Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte : 5 μήνες μαζί!

24 Ιανουαρίου 2022 21:30

Ο Mente Fuerte είναι το πρόσωπο των ημερών καθώς πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι διατηρεί σχέση με τη Μαρία Σολωμού. Είναι το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz.
Οι δυο τους εθεάθησαν σε εμπορικό κέντρο στο κέντρο της Αθήνας παραμονές των Χριστουγέννων να κάνουν τα ψώνια τους αγκαλιά και χαμογελαστοί.
Παρά το γεγονός ότι η Μαρία Σολωμού και ο Mente δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την σχέση τους οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μίλησαν από μόνες τους…
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είναι πέντε μήνες μαζί και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν συγκατοικούν. Ωστόσο, μετά τη δημόσια εμφάνισή τους, δείχνουν σίγουροι για τα συναισθήματά τους. Η Μαρία Σολωμού, μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Μουζουράκη δεν είχε γνωστοποιήσει κάτι σχετικό με την προσωπική της ζωή, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα εμφανιζόταν σε εκδηλώσεις και εξόδους, είτε μόνη της, είτε με τους φίλους της.

Ποιος είναι ο νέος άντρας στη ζωή της

O Mente Fuerte είναι τράπερ, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας Black Bandana. Είναι 34 ετών, ενώ η Μαρία Σολωμού 47. Έχουν 13 χρόνια διαφορά ηλικίας κάτι που παρ’όλα αυτά δεν δείχνει να τους πτοεί. Πολλά τραγούδια του έχουν γίνει τεράστια hits, ένα από αυτά μάλιστα είναι και το πασίγνωστο Caliente.
O Mente Fuerte μεγάλωσε στην Καλλιθέα. Μετακόμισε για ένα διάστημα στο Νέο Ηράκλειο και επέστρεψε στην πρώτη του γειτονιά, όπου μένει ακόμη. Πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι ήταν tattoo artist, ενώ μία ακόμη μεγάλη του αγάπη, είναι οι μηχανές. Είναι ιδιαίτερα ήρεμος, ενώ προτιμά τα εστιατόρια από τα κλαμπ. Επίσης, ο ίδιος λατρεύει τα ζώα και μάλιστα, η μητέρα του διατηρεί καταφύγιο για αδέσποτα σκυλάκια στη Σκάλα Λακωνίας, την οποία επισκέπτεται συχνά.
Tο Mente Fuerte σημαίνει στα ισπανικά ισχυρός νους.

Η διαμάχη με τον Snik

Στις 15 Μαίου 2020, ο Mente κυκλοφορεί το single «Rudeboys» σε συνεργασία με τον Hawk τον Αύγουστο του 2020. Και οι δυο καλλιτέχνες αφήνουν στους στίχους του κομματιού αιχμές κατά του επίσης γνωστού ράπερ Snik με τον οποίο ο πρώτος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.
Στις 22 Σεπτεμβρίου του 2020, ο Snik κυκλοφορεί το κομμάτι «Karma». Πρόκειται για ένα diss κομμάτι με στόχο τον Mente Fuerte, αναζωπυρώνοντας την κόντρα των δυο ράπερς. Ο Mente Fuerte απαντάει με το κομμάτι «211» στις 24 Σεπτεμβρίου, μόλις 2 μέρες μετά.
Η απάντηση του Snik έρχεται την επόμενη μέρα με το κομμάτι «Muerto», στο οποίο δεν υπάρχει απάντηση από μεριάς του Mente Fuerte. Η κόντρα των δυο καλλιτεχνών ξεπέρασε τα ορια της ελληνικής hip-hop σκηνής απασχολώντας την δημοσιότητα.

Πηγή: εφημερίδα Spirto