Μαρία Σολωμού – Μente Fuerte: Αγκαλιές στα μπουζούκια

Συντάκτης: Newsroom

6 Φεβρουαρίου 2023 17:00

Μαρία Σολωμού - Μente Fuerte: Αγκαλιές στα μπουζούκια

Η Μαρία Σολωμού και ο Μente Fuerte απαθανατίστηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όπου πραγματοποίησε την πρεμιέρα της η Νατάσα Μποφίλιου.

Οι δυο τους απόλαυσαν την βραδιά, αγκαλιά ο ένας με τον άλλον και μέσα από τις εικόνες που βλέπουμε καταλαβαίνουμε πόσο πολύ ερωτευμένοι είναι οι δυο τους, αν και δεν έχουν παραδεχτεί ακόμα τη σχέση τους.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

Μαρία Σολωμού: «Υπάρχουν τρεις πρώην, που άμα τους πετύχω θα τους πατήσω με το αμάξι»!

Η Μαρία Σολωμού μίλησε για προηγούμενες σχέσεις της, για τα σχόλια που δέχεται με αφορμή τα podcast της και για τον Mente Fuerte.

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα έχουν ακουστεί από διάφορες πλευρές για τα podcast.

«Θέλω να σταματήσει αυτό το πράγμα, σταματήσετε να ασχολείστε με αυτό το πράγμα. Κάθε βδομάδα θα βγαίνω και θα λέω κάτι το οποίο εν δυνάμει θα μπορεί να γίνει λάστιχο. Θέλουν να γεμίσουν τηλεοπτικό χώρο και θα πάρουν εμένα; Μην τρελαθούμε σε παιδιά!

Εγώ διδάσκω σε μια σχολή υποκριτικής. Όταν έχουμε εξεταστική έρχονται τα παιδιά και έχουν μάθει ένα μονόλογο από κάποιο έργο και το λένε. Το πρόβλημα είναι ότι έρχονται τα παιδιά και έχουν μάθει τον μονόλογο χωρίς να έχουν διαβάσει το έργο.

Πάντα τους ρωτάμε αν διάβασαν το έργο. Πώς θα πεις τον μονόλογο, πώς θα τον υποστηρίξεις χωρίς να ξέρεις όλη την υπόθεση. Θα βάλω μια τελεία εδώ και οποίος κατάλαβε.

Την Έλενα Χριστοπούλου την αγαπώ και η Έλενα ξέρει πάρα πολύ καλά τι πάει να πει αυτό που είπα για το status, που το πιστεύει ακράδαντα. Μάλλον μόνο για μένα μετράει το μορφωτικό επίπεδο και η αισθητική. Δεν ξέρω πόσο μορφωμένη είναι η Έλενα που θα είναι αλλά η αισθητική είναι…. άντε γεια και όλοι από κάτω κοιτάμε».

Επίσης, η Σολωμού αναφέρθηκε στο εάν έχει βιώσει βία από κάποια σχέση της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λεκτική βία και χειριστικές συμπεριφορές έχω βιώσει σε σχέση μου αλλά και στη δουλειά έχουμε δεχτεί πολύ ψυχολογική βία. Εμείς τότε νομίζαμε πως αυτό ήταν φυσιολογικό και σοκαριστήκαμε όταν έγιναν όλα αυτά».

Η ηθοποιός απάντησε και σε ερωτήσεις για τον Mente Fuerte υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν κάποιες φιλίες που εξελίσσονται σε έρωτες. Επιπλέον, μίλησε και για τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην συντρόφους της.

«Έχω αποφασίσει πως η επόμενη φορά που θα συγκατοικήσω θα είναι τα 70 μου. Με τον Μάριο Αθανασίου είμαστε πολύ αγαπημένοι. Με το 90% των μεγάλων σχέσεων που είχα είμαι αδερφική φίλη. Υπάρχουν τρεις όμως, που άμα τους πετύχω θα πάρω φόρα και θα τους πατήσω με το αμάξι, μεταφορικά γιατί είμαστε κατά της βίας».