Μαρία Σολωμού: «Να πάνε να κοιταχτούν, δεν είναι καλά…»

Συντάκτης: Newsroom

24 Σεπτεμβρίου 2022 15:31

Μαρία Σολωμού: «Να πάνε να κοιταχτούν, δεν είναι καλά...»

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται».

Η Μαρία Σολωμού, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε κάποιες δηλώσεις της σχετικά με την περίοδο της εγκυμοσύνης σε μια γυναίκα που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις.

«Εγώ όταν ήμουν έγκυος, έπεσαν να με φάνε από παντού για αυτά που είχα δηλώσει. Τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω. Είχα πει ότι η εγκυμοσύνη είναι η χειρότερη περίοδος μιας γυναίκας. Το τι άκουσα εγώ τότε και δεν υπήρχαν social. Τι κατακραυγή από την τηλεόραση. Οι μισοί λένε τώρα άλλα. Εν πάση περιπτώσει τους θυμάμαι όλους».

«Ζούμε στην εποχή του Instagram, που ο οποιοσδήποτε μπορεί να σου στείλει ό,τι θέλει, είτε είναι στη φυλακή είτε είναι στο τρελάδικο. Εγώ θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν τόσο αρνητικό σχόλιο χωρίς λόγο, να πάνε να κοιταχτούν. Δεν είναι καλά. Οπότε δεν θα το πάρω στα σοβαρά», είπε η Μαρία Σολωμού.

Η Μαρία Σολωμού ανάρτησε νέα φωτογραφία με τον Mente Fuerte και έβαλε ξανά φωτιά στις φήμες ότι είναι μαζί!

Η Μαρία Σολωμού ανάρτησε νέα φωτογραφία με τον Mente Fuerte και έβαλε ξανά φωτιά στις φήμες ότι είναι μαζί!

Η Μαρία Σολωμού χθες βρέθηκε στο Color Day Festival.

Η Μαρία Σολωμού μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες όπου ποζάρει στο πλευρό του Mente Fuerte, γεγονός που έκανε τις φήμες ότι είναι ζευγάρι να πάρουν… φωτιά.

Η ίδια η Μαρία Σολωμού όταν είχε ερωτηθεί για την προσωπική της ζωή, δεν είχε δώσει και τόσο σαφή απάντηση.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είχε κάνει τη διαπίστωση: «Απ’ ό,τι βλέπουμε είσαι σε μία σχέση» και εκείνη είχε απαντήσει: «Καλά, μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο».

Μαρία Σολωμού: Δείτε την σε ηλικία 16 ετών

H Μαρία Σολωμού έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα όταν ήταν 16 ετών.

Μαρία Σολωμού μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram δυο φωτογραφίες. Στη μια ποζάρει με τις φίλες της σε ηλικία 16 ετών και στην άλλη ποζάρουν στο σήμερα.

«Το βαριόμασταν το Λουτράκι,αλλά ήταν Πάσχα κι εμείς 16 οπότε δε μας ρώταγαν…… Παρόλα αυτά πάντα περνάγαμε καλά τελικά ….. στο μπαλκόνι της Ζιζής Κυριακή του Πάσχα με τους μπαμπάδες να ψήνουν και τις μαμάδες να μας παρακαλούν να βγάλουμε μια αναμνητική φωτογραφία …… 30 χρόνια μετά …εκεί εμείς!!! Με κάτι δεκαεξάχρονα δικά μας πια,να προσπαθούμε να θυμηθούμε εκείνη την παλιά την πόζα….. Δεν την πετύχαμε ακριβώς αλλά δεν πειράζει….. youget the picture!!!!!!!», έγραψε στη λεζάντα η Mαρία Σολωμού.