Μαρία Σολωμού: Ποζάρει topless στην αγκαλιά του Mente Fuerte

Συντάκτης: Newsroom

2 Ιουνίου 2022 16:15

Μαρία Σολωμού: Ποζάρει topless στην αγκαλιά του Mente Fuerte

Tον Ιανουαριου δημοσιεύματα ήθελαν τον Mente Fuerte και τη Μαρία Σολωμού ζευγάρι.

Ο τράπερ είχε δηλώσει σε μια συνέντευξή του τότε ότι δεν θέλει να μιλήσει για αυτό γιατί υπάρχει στη μέση ένα παιδί και δεν είναι σωστό να συζητιέται ενώ η ηθοποιός έχει πει σε αρκετές περιπτώσεις πως δεν πρόκειται να πει αν έχει κάποια σχέση.

Μια ανάρτηση του Mente Fuerte στο Instagram του ήρθε για (ξανά) φουντώσει τις φήμες ότι είναι ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Σολωμού ποζάρει ημίγυμνη στην αγκαλιά του Mente Fuerte, με το τραπερ να καλύπτει το στήθος της και την ηθοποιό να του δαγκώνει το αυτί.

 

Μαρία Σολωμού: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και οι παρουσιαστές την ρώτησαν και για την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός ήρθε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση όταν οι παρουσιαστές την ρώτησαν για την φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte.

Η αντίδρασή της και μόνο ήταν αρκετή για να τελειώσει το θέμα μέσα λίγα λεπτά με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να αλλάζουν θέμα στη συζήτηση.

«Που το βλέπετε ότι είμαι σε σχέση; Αλήθεια. Να φτιάξεις τα ισπανικά σου Γιώργο. Μπορούν να λένε διάφορα και να γράφουν διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα. Κι επίσης έχω και πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και ο,τιδήποτε άλλο.

Γιατί να το πω αν ζω κάτι ιδανικό; Δεν έχω πει τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με, δεν έχω μονάσει. Εν πάσει περιπτώσει δεν θα έλεγα. Επίσης, δεν θα έκανα άλλο παιδί, μου έφτασε το δικό μου»

Ποιος είναι ο νέος άντρας στη ζωή της

O Mente Fuerte είναι τράπερ, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας Black Bandana. Είναι 34 ετών, ενώ η Μαρία Σολωμού 47. Έχουν 13 χρόνια διαφορά ηλικίας κάτι που παρ’όλα αυτά δεν δείχνει να τους πτοεί. Πολλά τραγούδια του έχουν γίνει τεράστια hits, ένα από αυτά μάλιστα είναι και το πασίγνωστο Caliente.

O Mente Fuerte μεγάλωσε στην Καλλιθέα. Μετακόμισε για ένα διάστημα στο Νέο Ηράκλειο και επέστρεψε στην πρώτη του γειτονιά, όπου μένει ακόμη. Πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι ήταν tattoo artist, ενώ μία ακόμη μεγάλη του αγάπη, είναι οι μηχανές. Είναι ιδιαίτερα ήρεμος, ενώ προτιμά τα εστιατόρια από τα κλαμπ. Επίσης, ο ίδιος λατρεύει τα ζώα και μάλιστα, η μητέρα του διατηρεί καταφύγιο για αδέσποτα σκυλάκια στη Σκάλα Λακωνίας, την οποία επισκέπτεται συχνά.
Tο Mente Fuerte σημαίνει στα ισπανικά ισχυρός νους.