Μαρία Σολωμού: Το on air τηλεφώνημα στον Mente Fuerte και η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Φεβρουαρίου 2023 10:20

Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Σολωμού και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον Mente Fuerte.

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» του MEGA δήλωσε πως θέλει να αφήσει το μυστήριο σχετικά με τον Mente Fuerte να πλανάται.

«Είναι κάτι που το αφήνω και δεν θέλω να πάρω απόφαση. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να ανακοινώσω ότι αυτό που βλέπετε ισχύει και να σας πω μετά βεβαιότητας ότι είμαστε ζευγάρι ή όχι», είπε.

Και πρόσθεσε: «Θέλουμε να αφήσουμε το μυστήριο να πλανάται. Έχω αποφασίσει ότι δεν θα λέω πράματα. Ο καθένας έχει τις σχέσεις διαφορετικά στο μυαλό του, δεν θεωρώ ότι έχω κάνει να ανακοινώσω. Δεν θέλω να με προσδιορίζει ο σύντροφός μου».

Λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής Ηλίας Ψινάκης ζήτησε από τη Σολωμού να καλέσει στο τηλέφωνο τον Mente Fuerte, ο οποίος στη διάρκεια της συζήτησής τους θέλησε να κάνει φάρσα, δηλώνοντας πως η ηθοποιός είναι έγκυος!

Σε άλλο σημείο, η Σολωμού αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον τοκετό της, όταν είχε πει πως η εγκυμοσύνη είναι η χειρότερη περίοδος της γυναίκας. «Δεν παίζει αυτό που έζησα. Έκλαιγα στο σπίτι».

Αναφορικά με τη σχέση της με τον 17χρονο γιο της, τόνισε: «Είμαστε φιλαράκια με τον γιο μου αλλά δεν είναι καλό αυτό. Ζει με τον μπαμπά του τα τελευταία τρία χρόνια. Είχαμε πει με τον Μάριο ότι θα τον πάρει στην εφηβεία. Έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας, έχει και δύο αδερφές πλέον».

Για την κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Παπανώτα, είπε: «Εγώ κάνω podcast και σκεφτήκαμε ότι μου στέλνουν άνθρωποι γράμματα και πλέον είναι μόνο ερωτικά. Και το twist είναι ότι θα τους πω και τα δικά μου. Ξαφνικά βγήκε ένα που μιλάμε για την πολυγαμία και λέμε για το εάν συμφωνώ ή όχι.

Είπα ότι στα 20 έβγαινα με τρεις τέσσερις και σόκαρε που το είπε μία γυναίκα. Η μανούρα ξεκίνησε ότι δεν το είπα σε συνέντευξη αλλά σε podcast. Σχολιάστηκε σαν να βγήκα και να προμόταρα τα δικά μου. Η εμπάθεια με ενοχλεί και ο χαρακτηρισμός».

Ότι βγαίνω και κορδώνομαι για πράγματα που δεν θα έπρεπε. Ένιωσα σε κάποια σχόλια ότι υπάρχει μία αντιπάθεια και είπα ότι ο Παπανώτας με σιχαίνεται και μου έσουρε τα εξ αμάξης.

Ο καθένας έχει την άποψή του για τον άλλον και δεν είμαστε θεμιτοί από όλους. Δεν θα μπορούσα για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω να μιλήσω τόσο έντονα και με πάθος και να έχω συναίσθημα αρνητικό από κάτω, εκτός αν έκανα κάτι παραβατικό».

Τέλος, σχολίασε τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο: «Έχω τσακωθεί με δύο καθάρματα που σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Από την πρώτη στιγμή που βγήκαν αυτά προς τα έξω ένιωσα ετεροντροπή και τύψεις. Επειδή είμαι κομμάτι του επαγγέλματος, ένιωσα σαν να μας ‘ξεβράκωσε’ κάποιος ενώ δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο ούτε με έχουν προσβάλλει οι συγκεκριμένοι.

Είχα ακούσει γενικά αλλά το να έχεις ακούσει και να ξέρεις το μέγεθος… Δεν το λέγαμε, δεν λέγαμε ότι ‘αυτός ο σκηνοθέτης πιάνει κ…’. Λέγαμε πώς εάν ο σκηνοθέτης δεν σε βρίσει, δεν θα τα πας καλά. Πρέπει να υπάρξει πλέον μία ισορροπία. Νομίζω ότι είμαστε στο λαστίχωμα αυτή τη στιγμή αλλά θα δούμε πώς θα πάει».