Μαρία Τζινέρη: «Αφού είμαι ζωντανή, είμαι καλά!»

Δημοσιεύθηκε: 11 Μαΐου 2021 21:15
Μαρία Τζινέρη: «Αφού είμαι ζωντανή, είμαι καλά!»

Η τραγουδίστρια Μαρία Τζινέρη, είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα ανήμερα του Πάσχα. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ για επτά ημέρες. Η ίδια περίγραψε πως συνέβει το περιστατικό στην εκπομπή TLive.

Μαρία Τζινέρη: «Αφού είμαι ζωντανή, είμαι καλά!»

«Αφού είμαι ζωντανή, είμαι καλά! Συνέβη την Κυριακή του Πάσχα, κατευθυνόμουν προς Γλυφάδα στην περιοχή της Ηλιούπολης στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ήμουν στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και κάποια στιγμή μπαίνει κάποιος εμβόλιμα στην λωρίδα μου, χωρίς να μου αφήσει περιθώρια αντίδρασης.

Ήταν αναπόφευκτη η σύγκρουση. Αργότερα έμαθα ότι θα γινόταν μεγάλο το τροχαίο, γιατί και ένας μοτοσυκλετιστής έκανε μεγάλη παράκαμψη για να τον αποφύγει. Αν χτυπούσε μηχανόβιο θα ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα, ευτυχώς χτύπησα μόνο εγώ.

Βγήκε από ένα STOP και διέσχισε κάθετα την Λεωφόρο, χωρίς φλας και χωρίς να ελέγξει. Ήμουν επτά μέρες στο ΚΑΤ, λόγω Covid δεν υπήρχαν συνοδοί. Πραγματικά οι γιατροί ήταν πάνω από τους ασθενείς. Ξέφυγα το χειρουργείο, ευτυχώς δεν είχα αιμορραγία. Το δύσκολο είναι η μετατόπιση σπονδύλου… Όλα αυτά θα περάσουν. Θα γίνουν οι θεραπείες όλες».