Μαρία Τζομπανάκη: δηλώνει ευτυχισμένη περιμένοντας το πρώτο της εγγόνι

22 Φεβρουαρίου 2021 16:15

Μαρία Τζομπανάκη: «Ήρθα το καλοκαίρι για δω τον Ορφέα σε μια παράσταση και πριν φύγω μου είπε για το παιδί»

Σε πελάγη ευτυχίας  πλέει η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη, αφού σύντομα θα γίνει γιαγιά.

Επιβεβαίωσε ότι ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης, θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί. Η σύντροφος του αγαπητού ηθοποιού, Γεωργία διανύει ήδη τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Μαρίας Τζομπανάκη στην εφημερίδα Real Life, το νεότερο μέλος της οικογένειας Αυγουστίδη θα είναι αγοράκι.

Η Μαρία Τζομπανάκη δήλωσε χαρούμενη που θα γίνει γιαγιά, αν και δεν μπορεί να είναι κοντά στο γιο της και τη νύφη της και να παρακολουθεί την εξέλιξη της εγκυμοσύνης, καθώς τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

«Με το που έμαθα την είδηση πως ο Ορφέας και η υπέροχη σύντροφός του, Γεωργία, θα αποκτήσουν παιδί, μίλησα μαζί της και την άκουσα πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η ίδια μου αποκάλυψε πως το μωρό είναι αγόρι και πως θα γεννηθεί αρχές Απριλίου. Επειδή ξέρω πως γράφει υπέροχα, της ζήτησα να σημειώσει σε μερικές γραμμές κάποια από τα συναισθήματα της για το αγοράκι που έρχεται να πλουτίσει τη ζωή μας.», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Τζομπανάκη.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και σπάνια απασχολεί τη δημοσιότητα. Έτσι απέφυγε να μιλήσει και για τον επερχόμενο διάδοχο.