Μαρία Τζομπανάκη: «Έχω ήδη φτιάξει το μνήμα μου»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Ιανουαρίου 2023 12:10

Η Μαρία Τζομπανάκη προχώρησε σε αποκαλύψεις μέσα από τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha και μεταξύ άλλων τόνισε πως έχει επιλέξει ήδη πού θα ταφεί όπως και το μνήμα της!

«Δεν λείπω από την Κρήτη, πηγαινοέρχομαι συνέχεια. Η Κρήτη είναι μέσα στην καρδιά και μέσα στο μυαλό μου. Εκεί έχω και το μνήμα μου. Εκεί θα καταλήξω. Εκεί είναι οι πιο μεγάλες μου αγάπες, τα αδέρφια μου, τα ανίψια μου, τα βαφτιστήρια μου», είπε σχετικά η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Εκεί, εδώ και είκοσι χρόνια το διάλεξα, το έφτιαξα. Γιατί δεν θέλω να μπερδευτεί κανένας όταν ‘φύγω’. Ο τόπος μου είναι εκεί, στη ρίζα του Ψηλορείτη. Τα έχω φροντίσει όλα γιατί το μόνο που ξέρουμε σε αυτή τη ζωή είναι ότι… θα αναχωρήσουμε».

Επιπλέον πρόσθεσε: «Σήμερα είναι και το συναπάντημα του πατέρα μου, του Γιώργου που έφυγε πριν από δώδεκα χρόνια μια τέτοια ημέρα και είναι σαν να είναι και αυτός μαζί μας. Ήταν καλός πατέρας, όπως και η μάνα μου. Ό,τι έμαθα το πέρασα και στο δικό μου παιδί».

Η Τζομπανάκη είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Ο χρόνος τώρα για μένα είναι ο Ορφέας μου, ο Αχιλλέας μου, είναι η Γεωργία μου, που είναι η κόρη μου, η γυναίκα του Ορφέα, είναι και οι άνθρωποι που αγάπησα στη διάρκεια της ζωής μου κι αυτό αντανακλάται στο πρόσωπό μου, οι ρυτίδες είναι εδώ, το γήρας δεν μπορείς να το αποφύγεις, αλλά μπορείς να συμπορευτείς με αγάπη μαζί του».

Παράλληλα είχε μιλήσει για την απόφασή της να μείνει κάποια χρόνια στις ΗΠΑ. «Είναι ωραία η Αμερική αλλά για έναν άνθρωπο που αγαπά τόσο πολύ την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, και την οικογένειά του, δεν είναι ευχάριστο. Πέρναγα ωραία αλλά όταν ήμουν εκεί ήθελα να έρθω εδώ.

Όταν κάνεις μια σχέση, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή, από την αρχή μπαίνουν κάποιοι κώδικες και πρέπει να ακολουθούνται μέχρι το τέλος. Σε μια σχέση όταν θες να δώσεις κάτι, πρέπει να τα δώσεις όλα. Το πιο μεγάλο όλα είναι να φύγω από την πατρίδα και μακριά από τον γιο μου» είχε πει.