Μαρία Τζομπανάκη – Γιάννης Βάλβης: Ο σύζυγός της ήρθε από την Αμερική για να περάσουν το καλοκαίρι μαζί

Συντάκτης: Newsroom

31 Ιουλίου 2022 16:00

Μαρία Τζομπανάκη - Γιάννης Βάλβης: Ο σύζυγός της ήρθε από την Αμερική για να περάσουν το καλοκαίρι μαζί

Η Μαρία Τζομπανάκη, παρά τις φήμες περί χωρισμού και κρίσης στον γάμο της, απολαμβάνει αυτό το καλοκαίρι τη συντροφιά του συζύγου της, Γιάννη Βάλβη, που ταξίδεψε από την Νέα Υόρκη για να περάσουν χρόνο μαζί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, το ζευγάρι απολαμβάνει έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα! Ο επιστήμονας που διαμένει μόνιμα στην Νέα Υόρκη πριν από λίγες ημέρες ήρθε στη γενέτειρά του, προκειμένου να βρει την αγαπημένη του.

Η άδεια των καλοκαιρινών διακοπών του επιτρέπει να αφήσει για λίγες μέρες την έδρα του και να επισκεφτεί την Μαρία Τζομπανάκη, η οποία αυτή την περίοδο δεν έχει χρόνο να ταξιδέψει τόσο μακριά, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων της.

Ένας τρόπος να αναθερμάνουν τη σχέση τους και να βρεθούν μετά από καιρό μαζί ήταν ο επιχειρηματίας να εξαντλήσει την άδειά του στην Ελλάδα, μιας και η Μαρία Τζομπανάκη συμμετέχει στην παράσταση «Ματωμένος Γάμος». Φυσικά το ζευγάρι θα επιλέξει την Κρήτη για τις καλοκαιρινές διακοπές του!

Μαρία Τζομπανάκη: Οι αποκαλύψεις για τη δεύτερη σεζόν του «Σασμού»

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή «Alpha Τώρα».

Η Μαρία Τζομπανάκη, λίγες ημέρες μετά το φινάλε του Σασμού, ξεκίνησε τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς και μεταξύ άλλων, μίλησε για τα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια.

«Αυτό που φαντάζεται ο καθένας ότι μπορεί να έχει συμβεί, είναι ακριβώς το αντίθετο. Κανένας από τους τηλεθεατές δεν μπορεί να σκεφτεί τι μπορεί να συμβεί. Θα υπάρξουν ανατροπές και στους χαρακτήρες και στα γεγονότα, είναι πολύ καλογραμμένα τα επεισόδια. Η δεύτερη χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη».

«Η Καλλιόπη βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της. Είναι αυστηρή μάνα, ξέρει τι είναι λάθος, αλλά το δικό της λάθος διαφέρε από τα υπόλοιπα, γιατί είναι πιστά προσκολλημένοι στις παραδώσεις που τη μεγάλωσαν. Αυτές είναι το όνομα, η τιμή του ονόματος, το δίκιο της οικογένειας και πολλά άλλα. Είναι δύσκολη η κατάσταση για έναν τέτοιο άνθρωπο γιατί προκύπτουν ανατροπές, τα οποία την σπρώχνουν να σκεφτεί διαφορετικά και αυτό την τραυματίζεις πάρα πολύ», είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

Δημήτρης Ήμελλος: αποκάλυψε το μέλλον του με την Μαρίνα στον Σασμό

Ο Δημήτρης Ήμελλος στην πρόσφατη συνέντευξή του έκανε λόγο για τον ρόλο του στον Σασμό και πως θα εξελιχθεί στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς

Ο Δημήτρης Ήμελλος μίλησε στον Τηλεθεατή και την Χρύσα Παχούμη για το μέλλον του αστυνόμου Φραγκιαδάκη και τι θα γίνει με την σχέση του που πάντα μπαίνει σε αναμονή.
Ο Αντώνης και η Μαρίνα βάζουν πάντα προτεραιότητες στη δουλειά και στην οικογένεια και αναβάλουν τον γάμο τους. Με αποτέλεσμα να πληγώνονται οι ίδιοι.

– Με αυτό τον ανεκπλήρωτο έρωτα θα δούμε άσπρη ημέρα;

«Αλήθεια, δεν το γνωρίζω. Αρραβωνιαστήκαμε με τη Μαρίνα και περιμένουμε με έναν τρόπο να λυθεί μια ιστορία για να πάμε στο γάμο. Τώρα, βέβαια, προέκυψε και η αρρώστια της Αργυρώς, οπότε αναβλήθηκε ο γάμος, αλλά δεν πρόκειται να τον καθυστερήσουμε πολύ. Θα γίνει. Από εκεί και πέρα, η υπόθεση είναι να λυθεί η ιστορία του φονιά του Στεφανή, όπου νομίζω εκεί θα κλείσει και η ιστορία του Σασμού».

– Στην εποχή όπου όλοι κυνηγούν τα likes, η εκτίμηση τι ρόλο διαδραματίζει στη ζωή σας;

«Μεγάλο ρόλο, απλά να μην είναι εκτίμηση από εκεί που τη ζητάς. Αυτός που σου βάζει like, για παράδειγμα, μπορεί ταυτόχρονα να βάζει like και σε κάτι που εσύ δεν εκτιμάς. Κατ’ αρχάς δίνω σημασία στην εκτίμηση των ανθρώπων του σιναφιού μου, γιατί με αυτούς συνυπάρχω στο θέατρο, στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο. Επίσης, ο τρόπος που εκφράζεται από κάποιους ανθρώπους, που το καταλαβαίνεις αν είναι βαθύ ή είναι εντελώς επιφανειακό και αναλώσιμο».