Μαρία Τζομπανάκη: ο τρίτος άγνωστος γάμος της

18 Μαΐου 2022 19:00

Μαρία Τζομπανάκη: ο τρίτος άγνωστος γάμος της

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι μια ηθοποιός καταξιωμένη με μια μεγάλη πορεία στο θέατρο και στην τηλεόραση από την ηλικία των 19 χρόνων που πρωταγωνίστησε στην πρώτη της τηλεοπτική σειρά στην κρατική τότε τηλεόραση

Μια έντονη πολυτάραχη ζωή περίμενε την Μαρία Τζομπανάκη, με τρεις γάμους κι έναν γιο που είναι ο λατρεμένος της. Πράγμα που δεν παύει να το δηλώνει παντού. Κι η αγάπη αυτή μεγάλωσε ακόμη περισσότερο με την έλευση του εγγονού της. Ανάμεσα στους γάμους της αυτός που κράτησε λιγότερο κι έμεινε διακριτικά λιγότερο σχολιασμένος, είναι ο δεύτερος.

Το 2001 η Μαρία Τζομπανάκη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας -για δεύτερη φορά- στο πλευρό του Νίκου Κωνσταντινίδη. Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου Porto Hydra που τότε άνηκε στην οικογένεια του γαμπρού πριν περάσει στον όμιλο Ρέστη.

Η γνωστή ηθοποιός και ο καλός της Νίκος Κωνσταντινίδης, μετά από ένα χρόνο σχέσης είχαν πάρει την απόφαση να ενώσουν τις ζωές τους. Η Μαρία Τζομπανάκη είχε ήδη στο ενεργητικό της έναν γάμο κι ένα διαζύγιο από τον ηθοποιό Ντίνο Αυγουστίδη. Τον πατέρα του αγαπημένου της γιου, Ορφέα.

Στην τελετή παραβρέθηκαν περίπου 2000 άτομα ενώ ήταν έντονο το κρητικό στοιχείο. Στην εκκλησία την συνόδευσαν νεαροί ντυμένοι με βράκες, υπό τους ήχους της κρητικής λύρας. Ενώ πεθερά της της δώρισε ένα πανάκριβο μπριγιαντένιο περιδέραιο και δεν έλειψε η συγκίνηση από την χειρονομία.

Κουμπάρος τους ήταν ο δίδυμος αδελφός του γαμπρού Στέργιος

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Αντώνης Καφετζόπουλος με τη Φαίη Κοκκινοπούλου, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ο Νίκος Αποστολόπουλος, η Ελπίδα, η Πωλίνα, η Λίτσα Πατέρα, ο Νώντας Ζαφειρόπουλος, η Έλσα Παπαδημητρίου κ. α. Γαμήλιο ταξίδι θα κάνουν, όχι όμως τώρα, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Μόλις, ξεμπερδέψουν θα πάνε μέχρι το Μεξικό. Αν, ωστόσο επιθυμείς διακαώς να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, αύριο το πρωί συντονίσου στον “Πρωινό Καφέ” που θα έχουν βίντεο και καλεσμένη την Τζομπανάκη να διηγείται την εμπειρία του να γίνεσαι νύφη.

Η άποψη της ηθοποιού για τον έρωτα

«Ο έρωτας είναι έρωτας πάντα, αλλά είχε άλλη υφή όταν ήμουν μικρή και άπειρη, με τάραζε –δεν ήξερα πως να τον χειριστώ. Μετά τον συνέδεσα και με την αγάπη και είδα πως έχει κι άλλες εκφάνσεις.

Σπουδαίος ο έρωτας, αλλά πιο σπουδαία η αγάπη. Χόρτασα έρωτες, είμαι μια γυναίκα χορτασμένη. Μου δόθηκε πλουσιοπάροχα. Σου δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά κινδυνεύεις να σε κάνει και ματαιόδοξη. Όταν ήμουν μικρή ταλαιπώρησα ανθρώπους -κι εγώ ταλαιπωρήθηκα, αλλιώς».

Οι δραστηριότητες της επεκτάθηκαν εκτός συνόρων με τον τρίτο της γάμο

Η Μαρία Τζομπανάκη από το 2016 ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του τρίτου της συζύγου, Γιάννη Βάλβη. Και μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκεί έχει αναλάβει από το 2018 την καλλιτεχνική διεύθυνση του New York Greek Festival. Ενός θεσμού αφιερωμένου στον Ελληνικό Κινηματογράφο εκτός των συνόρων της χώρας μας, με βραβευμένες ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους.