Μαρία Τζομπανάκη: Συγκινημένη στον γάμο του γιου της – Όσα είπε

Συντάκτης: Newsroom

12 Ιουνίου 2022 14:09

Ορφέας Αυγουστίδης: λαμπερός γάμος για τον πρωταγωνιστή του Σασμού

O Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το Σαββάτου 11 Ιουνίου, σε μια λαμπερή τελετή σε κτήμα στο Κορωπί.

Η Μαρία Τσομπανάκη μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της, τόσο για τον γάμο, όσο και την βάφτιση του εγγονού της που έγινε την ίδια μέρα.

«Να ζήσουν χίλιες ζωές. Θα τους αγαπώ και θα τους εύχομαι και στην άλλη μου ζωή. Συγκινούμαι σήμερα πολύ, είναι και η βάφτιση του μωρού μας. Παιδιά δεν ξέρω τι λέω, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη», είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

Ορφέας Αυγουστίδης: η μικρή αδελφή του ήταν η… σταρ του γάμου – Δείτε τη

Ο Ορφέας Αυγουστίδης παντρεύτηκε χθες με θρησκευτικό γάμο τη Γεωργία Κρασσά, ενώ βάφτισαν και τον γιο τους. Οι διάσημοι καλεσμένοι ήταν πολλοί, αλλά η αλήθεια είναι ότι άλλη ήταν εκείνη που έκανε τα φλας να ανάψουν.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Και μην προσπαθήσετε να υποθέσετε ποια ήταν η… σταρ του γάμου γιατί θα χάσετε.

Εκείνη λοιπόν που κέρδισε όλες τις εντυπώσεις χθες ήταν η αδελφή του πρωταγωνιστή του Σασμού. Η 5χρονη Αλκυόνη που έφτασε στην εκκλησία μαζί με τον μπαμπά της Ντίνο Αυγουστίδη και τη νυν σύντροφο του ηθοποιού.

Ο Ντίνος Αυγουστίδης, πατέρας του γαμπρού και πρώην σύζυγος της Μαρίας Τζομπανάκη (έμειναν 13 χρόνια παντρεμένοι) υιοθέτησε την Αλκυόνη, όπως είχε αποκαλύψει ο Ορφέας σε μία από τις πρόσφατες συνεντεύξεις.

Ο πατέρας (ή μάλλον παππούς) Αυγουστίδης μετά το διαζύγιό του με τη Μαρία Τζομπανάκη έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική ζωή του μακριά από τη δημοσιότητα. Ελάχιστα πράγματα γνωρίζουμε για τον έμπειρο πρωταγωνιστή που θέλει να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά του μόνο με τα έργα που παίζει και για τίποτα άλλο.

Ορφέας Αυγουστίδης: η μικρή αδελφή του ήταν η… σταρ του γάμου - Δείτε τη

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι η μικρή Αλκυόνη του έχει πάρει τα μυαλά, όπως φυσικά και ο εγγονός του. Πριν από λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός είχε τσακώσει τον Ντίνο Αυγουστίδη με τη μικρή Αλκυόνη να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους και τη βόλτα τους στο Ζάππειο.

Όσο για τον «νονό» της μικρής; Δεν είναι άλλος από τον Ορφέα Αυγουστίδη. Ο οποίος είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Έχω μία αδελφή, από την πλευρά του πατέρα μου. Τη λένε Αλκυόνη Αυγουστίδη, εγώ της έδωσα αυτό το όνομα. Όχι, όταν εγώ ήμουν μικρός δεν θεωρούσα το δικό μου όνομα ωραίο».

Ο Ορφέας λατρεύει την αδελφή του και περνά αρκετές ώρες μαζί της. Παρέα τους φυσικά είναι και ο μικρός Αχιλλέας Κωνσταντίνος, ο οποίος βαπτίστηκε χθες και στο Μυστήριο παρευρέθηκαν πολλοί διάσημοι προσκεκλημένοι.

Ορφέας Αυγουστίδης: η μικρή αδελφή του ήταν η… σταρ του γάμου - Δείτε τη