Μαρία Τζομπανάκη: «Τρόμαξα και μέχρι να φύγω κυκλοφορούσα με συνοδεία»

13 Απριλίου 2022 09:59

Μαρία Τζομπανάκη: «Τρόμαξα και μέχρι να φύγω κυκλοφορούσα με συνοδεία»

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στη εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος για την σχέση της με τον σύζυγό της, για τις σπουδές της, όπως επίσης για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έζησε.

Μαρία Τζομπανάκη: «Τρόμαξα και μέχρι να φύγω κυκλοφορούσα με συνοδεία».

Η σχέση της με τον σύζυγό της Γιάννη Βάλβη

«Θεωρώ ότι τελικά ήταν τρελό που έφυγα για τη Νέα Υόρκη. Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα, αλλά τον αγάπησα πολύ τον Γιάννη, ένιωσα σεβασμό και θεωρούσα ότι του άξιζε να τον ακολουθήσω και να ζευγαρώσω στον τόπο που είχε μεγαλώσει. Στον Γιάννη βρήκα ηρεμία ψυχραιμία και υπομονή. Είχα μία ευγένεια κατανόησης. Με αγαπά έτσι όπως είμαι και δεν ήθελε να με αλλάξει».

Όταν έφυγε από την Κρήτη για σπουδές στη Νομική, άλλαξε γνώμη και αντ’ αυτού πήρε μέρος στα Καλλιστεία, βγήκε Σταρ Ελλάς και έγινε ηθοποιός.

Η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε μια ακραία περίπτωση θαυμασμού

«Έχω ζήσει ακραίες, ακραιότατες εκφράσεις θαυμασμού. Μία ήταν πολύ επικίνδυνη στη Θεσσαλονίκη. Ήμουν σε μία παράσταση τότε και καθημερινά έβρισκα λουλούδια στο αυτοκίνητό μου. Μετά άρχισα να βλέπω σημειώματα. Μετά τα σημειώματα άρχιζαν να αλλάζουν σε πιο τολμηρά και πιο περίεργα και κάποια στιγμή είδα ότι ένα αυτοκίνητο με παρακολουθούσε. Αυτός είχε ανοίξει τα παράθυρα και με κοίταγε. Έκανα κάποιους κύκλους και όταν έφτασα εκεί που μένω, τον είδα μπροστά μου.

Έκανα κάποια ζικ ζακ για να με χάσει και φτάνοντας στο σπίτι και στην πιλοτή ήταν εκεί. Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό, κάτι πολύ άσχημο. Εγώ ήμουν ακίνητη και είχα παγώσει. Τα μάτια μου άρχισαν να τρέχουν, γέμισα δάκρυα και τον κοίταζα μέσα στα μάτια. Έκανα σκέψεις πως θα τον χτυπήσω και εκείνος μόνος τους μου είπε “άντε στην χαρίζω αυτή τη φορά”. Γύρισα στο σπίτι, μπήκα μέσα και την επόμενη μέρα στην παράσταση, το είπα σε ανθρώπους και από τότε μέχρι να φύγω κυκλοφορούσα με συνοδεία».