Μαρία Βοσκοπούλου: έκλεισε τα 21 – Οι ξεχωριστές ευχές της Άντζελας Γκερέκου

Συντάκτης: Newsroom

16 Αυγούστου 2022 08:00

Μαρία Βοσκοπούλου: έκλεισε τα 21 - Οι ξεχωριστές ευχές της Άντζελας Γκερέκου

Η Μαρία Βοσκοπούλου, η μονάκριβη κόρη του αξέχαστου Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, έκλεισε τα 21 και γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Κέρκυρα

Η Μαρία Βοσκοπούλου έκλεισε τα 21 χρόνια της και γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια όμορφη τούρτα. Φυσικά βρίσκεται στην πανέμορφη Κέρκυρα και πέρασε την βραδιά μαζί με φίλους. Ενώ οι ευχές της Άντζελας Γκερέκου τη συνόδευαν από νωρίς.

Η Άντζελα Γκερέκου, η τηλεοπτική Αθηνά της  Γης της Ελιάς. της ευχήθηκε με μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Η οποία συνοδευόταν από οικογενειακές φωτογραφίες. Από τις οποίες δεν θα μπορούσε να λείπει ο αξέχαστος Τόλης Βοσκόπουλος.

Η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από ευτυχισμένες στιγμές της οικεγέειάς τους. Και χρησιμοποιώντας τρυφερά λόγια στην λεζάντα που έγραψε, ανέφερε πώς αποκαλούσε τη Μαρία Βοσκοπούλου ο σπουδαίος ερμηνευτής.

«21 χρόνια πριν ανήμερα της Παναγίας ήρθες στην ζωή μας και μας γέμισες με την μεγαλύτερη χαρά. Το παιδί της Παναγίας έλεγε ο μπαμπάς σου… Σήμερα σε καμαρώνουμε γιατί είσαι ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο καλοσύνη και αγάπη. Από τα βάθη της ψυχής μας, Χιλιόχρονη και Ευλογημένη, καρδιά μας. Σ’ αγαπάμε πολύ. Εγώ από εδώ. Ο μπαμπάς από Εκεί…». Έγραψε χαρακτηριστικά για την όμορφη κόρη της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία Βοσκοπούλου (@maria_voskopoulou)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angela Gerekou official (@angela_gerekou)

 

Για την Μαρία Βοσκοπούλου η Κέρκυρα είναι το συνώνυμο των διακοπών

Η Μαρία Βοσκοπούλου επέλεξε την Κέρκυρα για να κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και όχι άδικα.

Στο νησί των Φαιάκων η κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου,. Αφού έχει περάσει πολλές οικογενειακές διακοπές. Γιατί από εκεί είναι οι περισσότερες καλοκαιρινές παιδικές αναμνήσεις με τον μπαμπά της.

Η 21χρονη Μαρία που ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της στην υποκριτική. Ενώ απολαμβάνει τα μπάνια της στη θάλασσα και το θερμό καλοκαίρι της Ελλάδας στη νησί που έχει συναισθηματικούς δεσμούς. Συγκεκριμένα από την Κέρκυρα  ανεβάζει το δικό της άλμπουμ διακοπών στον λογαριασμό της στο instagram.