Μαρία Βοσκοπούλου: «Θα κάνω όσα θέλω κι ονειρεύομαι»

2 Δεκεμβρίου 2020 21:45

Η Μαρία Βοσκοπούλου αυτή τη σεζόν δοκιμάζει τις ικανότητές της στην υποκριτική, αφού συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια». Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελα Γκερέκου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν το όνομά της έχει σταθεί εμπόδιο στα όνειρά της, αλλά και πώς είναι να έχεις για γονείς δύο πολύ διάσημους ανθρώπους.

«Οι γονείς μου είναι αυτοί που είναι. Είναι δεδομένο και δεν αλλάζει. Βρίσκω λοιπόν λάθος να μην κάνω όλα όσα θέλω και ονειρεύομαι εξαιτίας του επιθέτου μου. Όταν γνωρίσει κάποιος εμένα, θα γνωρίσει την Μαρία ως αυτόνομη προσωπικότητα», δήλωσε η Μαρία Βοσκοπούλου απαντώντας στο εάν το επίθετό της έχει σταθεί τροχοπέδη στα όνειρά της.

«Έχει και καλές και δύσκολες στιγμές αλλά εμένα αυτό ήταν το περιβάλλον μου, η ζωή μου, ήταν το φυσιολογικό. Είναι πολύ όμορφο να βλέπω την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του πατέρα μου όταν κάνει ένα live. Είναι συγκινητικό όταν βρισκόμαστε έξω και τον πλησιάζουν προκειμένου να του εκφράσουν τον θαυμασμό τους. Είναι πολύ εύκολο όταν είσαι προβεβλημένος όλοι να έχουν να πουν κάτι για σένα. Να έχουν δηλαδή άποψη, ακόμα κι αν δεν σε γνωρίζουν, για το πώς είναι η ζωή σου. Πρόκειται για μία παρεμβατική συνθήκη, η οποία δεν μου αρέσει», απάντησε στην ερώτηση για το πώς είναι να μεγαλώνεις έχοντας διάσημους γονείς.