Μαριαγάπη Ξυπολιά: Αποκαλύψε γιατί ήρθε ο χωρισμός με τον Αιμιλιάνο Μάρκου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

18 Νοεμβρίου 2022 10:47

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Αιμιλιάνο Μάρκου και αποκάλυψε ποια ήταν η αιτία.

Το γνωστό μοντέλο Μαριαγάπη Ξυπολιά μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Αιμιλιάνο Μάρκου στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha.

«Ισχύει ότι με τον Αιμιλιάνο δεν είμαστε μαζί αυτή την περίοδο. Η απόσταση έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Η σχέση μας ήταν δύσκολη γιατί είχαμε πάντα την απόσταση. Δεν ήθελα να χωρίσουμε αλλά εγώ δούλευα έξι μήνες στην Κίνα και εκείνος στην Ιταλία», είπε αρχικά η Ξυπολιά.

Και πρόσθεσε: «Τότε είχαμε περάσει διάφορες περίεργες φάσεις. Το δουλέψαμε και είδαμε ότι δεν μπορέσαμε να το κάνουμε άλλο. Όσες φορές προσπαθείς να φτιάξεις κάτι όταν δεν υπάρχει η ίδια προσπάθεια και από τα δύο άτομα, συνήθως το χειροτερεύεις».

Το μοντέλο συνέχισε λέγοντας: «Θέλουμε τελείως διαφορετικά πράγματα και από τη δουλειά μας και από τα προσωπικά μας. Έχει παίξει και το timing ρόλο και η πίεση που είχαμε φάει όταν βγήκαμε από το ‘GNTM’.

Ήμασταν μαζί δύο χρόνια και όταν έχεις κάποιον στη ζωή σου τόσο καιρό δεν μπορείς να τον διαγράψεις έτσι απλά. Δεν βρίσκω νόημα να διαγράφει κάποιος φωτογραφίες, είναι κομμάτι της ζωής μου δεν μπορώ να φέρομαι σαν να μην υπήρχε».

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ύστερα από περίπου δύο χρόνια σχέσης.

Τα δυο μοντέλα που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στο σπίτι του «GNTM» κάνουν διάλειμμα στη σχέση τους.

Μετά το τέλος του «GNTM 3», η Ξυπολιά και ο Μάρκου έγιναν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια, γεγονός το οποίο είχε αποδειχθεί και από τις τρυφερές αναρτήσεις τους στα social media.

Τα δύο νεαρά μοντέλα, που πλέον ασχολούνται επαγγελματικά με το modelling, μοιράζονταν συχνά με τους διαδικτυακούς τους φίλους κοινές φωτογραφίες τους χωρίς να λείπουν οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού του ενός για τον άλλο.