Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού για το Survivor All Star

Συντάκτης: Newsroom

28 Δεκεμβρίου 2022 17:00

Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης: Οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού για το Survivor All Star

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είναι κατενθουσιασμένοι, μιας και σε λίγες ημέρες θα βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, για να συμμετάσχουν στο Survivor All Star.

Το ζευγάρι δηλώνει τρισευτυχισμένο για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, μιας και σε λίγες μόνο μέρες και οι δυο θα βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησαν τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και υπήρξαν άκρως αποκαλυπτικοί σχετικά με τα συναισθήματά τους για την επιστροφή τους στο Survivor.

O Σάκης Κατσούλης είπε χαρακτηριστικά: «Πάω για να γυρίσω υγιής. Είναι δύσκολο ταξίδι και πρέπει να ετοιμάσουμε πολλά πράγματα. Μακάρι να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο ότι περάσαμε το 2021. Τα συμβόλαια είναι 34 σελίδες και είναι ίδια για όλους. Εγώ με την Μαριαλένα το υπογράψαμε μαζί και ήταν ολόιδιο. Όποιος καταφέρει και πάρει παραπάνω χρήματα δεν τα παίρνει από εμένα τα παίρνει από την παραγωγή με γεια του με χαρά του. Εγώ προσωπικά δεν το έχω κάνει».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την σειρά της, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη έκκληση που έγινε μέσω του Instagram της σε όλους τους τηλεθεατές και αφορούσε στο να σεβαστούν όλοι τις οικογένειες των συμμετεχόντων: «Στο δικό μας παιχνίδι, η οικογένεια μου εμένα ήταν πιο άπειροι και εκτεθήκαμε λίγο. Το Twitter δεν χαρίζει οπότε θεωρώ ότι η οικογένεια είναι ένα θέμα το οποίο δεν πρέπει να αγγίζεται, γιατί όλοι περνούν δύσκολα που φεύγουν τα δικά τους πρόσωπα, οπότε για αυτό έκανα αυτή τη έκκληση».