Μαριαλένα Ρουμελιώτη: τα μοναχικά γενέθλια και η έκπληξη από τον Σάκη Κατσούλη (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

26 Ιουλίου 2022 09:00

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: τα μοναχικά γενέθλια και η έκπληξη από τον Σάκη Κατσούλη (φωτογραφίες)

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της σε καραντίνα πολύ διαφορετικά από άλλες χρονιές και χωρίς τα αγαπημένα της πρόσωπα

Ωστόσο ο Σάκης Κατσούλης ετοίμασε μια μικρή έκπληξη για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και απόλαυσαν μαζί την τούρτα της.

Η γυμνάστρια στα stories που δημοσίευσε θέλησε να κάνει κι ένα ξεκαθάρισμα σχετικό με το χθεσινό της βίντεο που παρουσίασε το φάρμακο που της έδωσε ο γιατρός της για το στομάχι. Αφού δέχτηκε αρκετά σχόλια γι’αυτό.

Έκανε μια διευκρίνηση για το χθεσινό της story που αφορούσε το φάρμακο που της σύστησε ο γιατρός της για το στομάχι της

«Πρόσεξα κάτι που είπα στα πρωινά μου στόρι και θέλω να τονίσω κάτι γιατί μπορεί να γίνει παρεξήγηση και να υπάρξει παραπληροφόρηση.. αφορά το φάρμακο για το στομάχι που μου πρότεινε η γιατρός μου.

Που σας είπα ότι είναι καλό, ότι ήδη είμαι καλύτερα και τέλος πάντων εμένα με βοήθησε.. από εκεί και πέρα δεν είμαι γιατρός για να ξέρω.. όποτε πριν κάνετε οτιδήποτε να συμβουλεύεστε πάντα τον γιαυτο σας όπως έκανα και εγώ γιατί η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και μοναδική! Αυτό».

Τα φετινά γενέθλια είναι διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές, έγραψε η Μαριαλένα στο Instagram

«Happy Birthday to me. Φέτος τα γενέθλιά μου δυστυχώς θα είναι πολύ διαφορετικά από άλλες χρονιές… η έκπληξη όμως έγινε, απλά στο σπίτι λόγω Covid. Καθόλου άσχημα. Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου σε όλα… και κάνεις την κάθε στιγμή ξεχωριστή. Σ’ αγαπώ»

Το μήνυμά της για τις επιπλοκές που αντιμετωπίζει

«Πολύ θα ήθελα να είμαι και εγώ σε μια παραλία, αλλά είμαι σπίτι με air condition. Γιατί ενώ πιστεύω ότι έχει περάσει ο Covid, πρέπει να μου έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα στο στομάχι. Μάλλον από τα φάρμακα. Εκτός αν ο Covid χτυπάει και στο στομάχι. Και εδώ και τρεις μέρες έχω ένα συνεχόμενο πόνο που δε μπορώ να ηρεμήσω. Ο Ιούλιος δε με πάει τόσο καλά.

Ήδη μου έχετε στείλει μηνύματα πάρα πολλά πως υπάρχει ως σύμπτωμα αυτό. Δηλαδή εκεί που νομίζεις ότι τελειώνει ο Covid, τελικά δεν τελειώνει, έχει και άλλο. Νόμιζα πως ήταν σύμπτωση ο πόνος στο στομάχι. Ότι κάτι με πείραξε, αλλά τελικά έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετοί από εσάς. Ελπίζω να περάσει σύντομα, γιατί ο πόνος στο στομάχι είναι ό,τι πιο ανυπόφορο. Θα συμβουλευτώ και τον γιατρό μου και ελπίζω να περάσει».

φωτογραφίες: Instagram