Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού: Η σπάνια πρωινή εμφάνιση με τη μητέρα της στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Μαμά και κόρη με σνίκερς

Συντάκτης: Newsroom

13 Ιουνίου 2024 17:50

Η Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα μαζί με τη μητέρα της Χριστιάννα Βαρδινογιάννη.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Σωματείο “ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο” διοργάνωσε το Riviera Shopping for a Good Cause στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, στη Βουλιαγμένη.

Η κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, διαθέτει τη δική της εξαιρετική συλλογή πολυτελών κοσμημάτων “Marianna Lemos”, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τόσο στο ευρύ κοινό, όσο και σε celebrities στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς. Η σειρά κοσμημάτων της ήταν μεταξύ των προϊόντων που πωλήθηκαν για να στηρίξουν το έργο του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο”.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media είδαμε την εγγονή της αείμνηστης Μαριάννας Βαρδινογιάννη σε μια σπάνια εμφάνιση μαζί με τη μητέρα της, Χριστιάννα Βαρδινογιάννη.

Η πάντοντε εντυπωσιακή και λιτή στις εμφανίσεις της σύζυγος του Φίλιππου Λαιμού πήγε στo event με λευκό T- shirt με τη στάμπα του φιλανθρωπικού event και εφαρμοστό τζιν παντελόνι. Η μητέρα της φόρεσε ένα υπέροχο εμπριμέ σεμιζιέ.

Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού: Η σπάνια πρωινή εμφάνιση με τη μητέρα της στην Αθηναϊκή Ριβιέρα - Μαμά και κόρη με σνίκερς

Μαμά και κόρη συνδύασαν τις εμφανίσεις τους με σνίκερς, επιλέγοντας την άνεση.

λαιμου

Η Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού βρισκόταν από μικρή στο πλευρό της γιαγιάς της παρακολουθώντας το σπουδαίο έργο της στο σωματείο “ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο”.

λαιμου

Μαζί με τη μητέρα της συνεχίζουν το έργο της αείμνηστης Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

λαιμου