Μαριάννα Γουλανδρή: ο λαμπερός γάμος της εγγονής του Γιάννη Γουλανδρή στο Λονδίνο

28 Μαρτίου 2022 09:55

Μαριάννα Γουλανδρή: ο λαμπερός γάμος της εγγονής του Γιάννη Γουλανδρή στο Λονδίνο

Η Μαριάννα Γουλανδρή και ο σύντροφός της Fergus παντρεύτηκαν. Πρόκειται για ένα ζευγάρι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων. Παρά τα βαριά επίθετα των οικογενειών τους και την ιστορία που τα ακολουθεί. Αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με γάμο σε μια λιτή τελετή.

Μαριάννα Γουλανδρή: ο λαμπερός γάμος της εγγονής του Γιάννη Γουλανδρή στο Λονδίνο.

Απλός και  ρομαντικός ο γάμος της Μαριάννας και του Fergus, λίγο έξω από το Λονδίνο. Το μυστήριο τελέστηκε στην εξοχική κατοικία της οικογένειας του γαμπρού. Δύο πολύ νέα, πολύ όμορφα και πολύ ερωτευμένα παιδιά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, εν μέσω πανδημίας. Η τελετή σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Η γνωριμία

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το ζευγάρι ήταν συμφοιτητές σε γνωστό πανεπιστήμιο της γηραιάς Αλβιώνας, όπου η νύφη σπούδαζε Αρχιτεκτονική. Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και παντρεύτηκαν. Η όμορφη Ελληνίδα, με ένα απλό νυφικό φόρεμα από δαντέλα, έλαμπε από ομορφιά στο πλευρό του Λονδρέζου αγαπημένου της.

Είναι απόγονος της εφοπλιστικής οικογένειας Γουλανδρή, με καταγωγή από την Άνδρο, εγγονή του αείμνηστου Γιάννη Γουλανδρή. Κόρη της γνωστής επιχειρηματία Κατερίνας Γουλανδρή, από τον πρώτο της γάμο.

Ιδιαίτερα συγκινημένη στην τελετή αλλά και στο γαμήλιο γεύμα που ακολούθησε, εκτός από τους γονείς της νύφης, ήταν η γιαγιά της Μαρία Γουλανδρή.  Αλλά και η θεία της, διεθνούς φήμης εικαστικός και εκπρόσωπος της σύγχρονης τέχνης του μωσαϊκού στην Ελλάδα Όλγα Γουλανδρή. Η οποία συνοδευόταν από τον γιο της και εξάδελφο της νύφης, σκηνοθέτη Γιάννη Μαρινόπουλο.